Bak güzel kardeşim.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lena ??????

Napıyordun sen başka forumlarda ihl forumsalda st. benoitlı gibi mi davranıyordun ?

bak ya bak st. benoit'yı köylü gibi yazıldığı şekliyle okumamış, BENUĞA diye okuyup eki de ona göre getirmiş. başkası olsa st. benoitli yazardı....... aegishjalmur işte... kalite adam.

BuYuCu bunlarla biriz biz onlarla her yere gidilir sıcakkanlılık var kelimeden ibaret değil..
napayım kapitalist düzende mücadeleye devam ömür geçiyor ayaklarımızın üzerinde durmaya çalışarak..
Seninde senelere inat maşallah'ın var sekiz on sene evel ki enerjin hala mevcut : )
bira yapıyoruz kuzenlerle vakit öldürmeye selamlar , saygılar. .

Şımarıyorum Serkan bi saniye skdnjd.

Hayır sana dokunacak bile diyemeyeceğim bi cümle kurunca mı şımarmış oldum. Beni ne kadar tanıyorsun sevgili X,ben seni pek fazla tanımıyorum da. Gözlem dersen de iyi bi’gözlemci olmadığın aşikâr.

konu amacını aşmadımı,adam banlandı.
hala bıdı bıdı mı yapıcaz

konu amacını aşmadımı,adam banlandı.
hala bıdı bıdı mı yapıcaz

Şımarıyorum Serkan bi saniye skdnjd.

Hayır sana dokunacak bile diyemeyeceğim bi cümle kurunca mı şımarmış oldum. Beni ne kadar tanıyorsun sevgili X,ben seni pek fazla tanımıyorum da. Gözlem dersen de iyi bi’gözlemci olmadığın aşikâr.

Seni gayet iyi taniyorum. Baska platformlarda da bulunduk beraber. Sark kurnazligi yapmaya gerek yok 360 derece farkli bir profil sergilemeye basladiniz. Kurallar nizami, defalarca izahat verdik, bir noktadan sonra artniyet ararim.

Lari, ben gerci Karmanin sevgilisini hic gormedim henuz :D
Bizi mi kandiriyor acaba bu cocuk :p

Lari, ben gerci Karmanin sevgilisini hic gormedim henuz :D
Bizi mi kandiriyor acaba bu cocuk :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri