Bak güzel kardeşim.

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esekherif le en son tanışan kadın sultanahmette çırılçıplak koşmak zorunda kalmıştı!

Forrest Gump sürekli koşmak zorunda olmaktan bıktım artık. Ben de post modern dünyanın nimetlerinden faydalanmak istiyorum. Beyler argo ve küfür seven userleri özellikle pm’ye beklerim. Sadece çiçek isimleri bilmiyoruz. Öyle değil mi @allahıncezası?

esekherif le en son tanışan kadın sultanahmette çırılçıplak koşmak zorunda kalmıştı!
sizin karşınızda liseler arası atletizm şampiyonu duruyor... üzerinden zaman geçmiş olabilir ama bu başaramayacağım anlamına gelmez!!
Forrest Gump sürekli koşmak zorunda olmaktan bıktım artık. Ben de post modern dünyanın nimetlerinden faydalanmak istiyorum. Beyler argo ve küfür seven userleri özellikle pm’ye beklerim. Sadece çiçek isimleri bilmiyoruz. Öyle değil mi @allahıncezası?
bir de böcek isimleri : hamam böceği ve bok böceği favorim.

sizin karşınızda liseler arası atletizm şampiyonu duruyor... üzerinden zaman geçmiş olabilir ama bu başaramayacağım anlamına gelmez!!

bir de böcek isimleri : hamam böceği ve bok böceği favorim.

Hamam böcekleri benim favorim. Günde 150-200 defa seviştikleri için olabilir mi diye kendime sormuyor değilim.

Eskiden köylerde kiminin gaz lambası kiminin ise löküs lambası dedikleri lambalar kullanılırdı. Gece onu yakardın içeriyi aydınlatmak için ve uçabilen böcekler etrafında uçamayanlar ise yerlerde cirit atardı. Bizim köy evinde de hamam dedikleri yer varmış sonradan öğrendim. Lakin ne hamam içine girsen duş almaya korkarsın. tabuttan az genişçe. Malum löküs lambasına gelen böcekler ve bilimum çok bacaklılar nemli olabildiği için o hamama da takılırlardı. Gel zaman git zaman löküsün yanmadığı gündüz gününde malum böceklere rastlayan köyümün insanları böcekleri genelde hamamda enseledikleri için bunlara hamam böceği demişler.

ne yazdım bee :)

oo konu güzelmiş, bende katılıyorum argo olmalı diyerek dalayım o şekil.

242 ile 245inci postun ilk yorumuna kahkaha attim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri