Bak güzel kardeşim.

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç

bi platinim eksikti
o da oldu
daha ne istiyorsunuz

Aa Lenayı da kızdırdılar
Lena bizim hep bildiğimiz Lena

Soluksuz okudum yorumları, bir noktadan sonra oksijene bile ihtiyaç duymadım.

Lena ne şımarık ne de şark kurnazı dediğin karakterde bir insandır @X düşündüğünün aksine hiç tanımıyorsun onu hiç hoş sözler değil bunlar sen bu ağır sözlerini diğerleri üzerinde dene lütfen.

Lena ne şımarık ne de şark kurnazı dediğin karakterde bir insandır @X düşündüğünün aksine hiç tanımıyorsun onu hiç hoş sözler değil bunlar sen bu ağır sözlerini diğerleri üzerinde dene lütfen.

Kendisi iki platformuda gayet iyi bilen biri, benide gayet iyi tanir bakmayin boyle yazdigina. Bizi kiriyor farkinda degil, eh herkes ozgurdu degil mi?

Sizi severim, emektar bir dostumuzsunuz, birsey denedigim yok sadece yardimci olabilirsiniz, cidden.

Kendisi iki platformuda gayet iyi bilen biri, benide gayet iyi tanir bakmayin boyle yazdigina. Bizi kiriyor farkinda degil, eh herkes ozgurdu degil mi?

Sizi severim, emektar bir dostumuzsunuz, birsey denedigim yok sadece yardimci olabilirsiniz, cidden.

Forumsal da tanıdığı insanlar olduğu için samimi bir diyalogları var bunun adı kesinlikle şımarıklık değil. İrc forumun da denk gelmedin hiç bu doğal hallerine ondan yadırgıyorsun burda kimseyle bir samimiyeti yok çünkü.Size bir tavrı olduğu asla düşünmüyorum olsaydı buraya üye olmazdı. Sevdiği insanları savunuyor haliyle bunu da anlayışla karşılaman gerekirdi.
Benim açımdan hiç bir sorun yok, zaten bu olup biten şeyleri de asla desteklemiyorum fazla abartıldı.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri