Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şurada bir çözüm süreci yürütülüyor. İki forumun birleşmesi ve kaynaşması söz konusu. Ancak dil yasağının üzerinde aşırı durulması üyeleri bunaltıyor. Emre ve forum arasında geçen mutabakatta neler yer alıyor bilmiyorum. Belki hiçbir zaman bilemeyiz. Ancak Forumsal üyeleri şahsi olarak hakaret etmediği sürece sansüre uğramazdı. Bu şekilde gördü hep. Şahsen 6,5 yıllık üyeliğimin yaklaşık 5 yılında yönetimde yer almış biri olarak her daim sansüre karşı durdum. Nitekim üyeler de bunun farkındaydı. Yeri geldi banlananlar da oldu. Ancak bu kadar basit şeyler söz konusu olmuyordu.
Benim şahsi önerim, ufacık kelimelerden bile tahrik olan kişilerin yaşadıkları fanustan çıkıp doğaya/insan içine salıverilmesi. Bu sayede gerçek hayatla kısmen de olsa yüzleşmesi. Ardından sorun çözülecektir.
bkz : %50'yi zor tutuyoruz
Hiç okumuyosunuz ama
:haha: ulaaaaq cilgin attim"bütün forumları kucaklayazaaz"
admin imamoğlu
Sizin topluca ağır bir terapiye ihtiyacınız var napalım forumu mu devredelim tamam diyoruz işte