Bak güzel kardeşim.

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şurada bir çözüm süreci yürütülüyor. İki forumun birleşmesi ve kaynaşması söz konusu. Ancak dil yasağının üzerinde aşırı durulması üyeleri bunaltıyor. Emre ve forum arasında geçen mutabakatta neler yer alıyor bilmiyorum. Belki hiçbir zaman bilemeyiz. Ancak Forumsal üyeleri şahsi olarak hakaret etmediği sürece sansüre uğramazdı. Bu şekilde gördü hep. Şahsen 6,5 yıllık üyeliğimin yaklaşık 5 yılında yönetimde yer almış biri olarak her daim sansüre karşı durdum. Nitekim üyeler de bunun farkındaydı. Yeri geldi banlananlar da oldu. Ancak bu kadar basit şeyler söz konusu olmuyordu.

Benim şahsi önerim, ufacık kelimelerden bile tahrik olan kişilerin yaşadıkları fanustan çıkıp doğaya/insan içine salıverilmesi. Bu sayede gerçek hayatla kısmen de olsa yüzleşmesi. Ardından sorun çözülecektir.

bkz : %50'yi zor tutuyoruz

Kabuk değil içerik odaklıyım. Bence içi hoş. Hadi ama sen de seksi buluyorsun, inkar etme. Şlkjlş

Şurada bir çözüm süreci yürütülüyor. İki forumun birleşmesi ve kaynaşması söz konusu. Ancak dil yasağının üzerinde aşırı durulması üyeleri bunaltıyor. Emre ve forum arasında geçen mutabakatta neler yer alıyor bilmiyorum. Belki hiçbir zaman bilemeyiz. Ancak Forumsal üyeleri şahsi olarak hakaret etmediği sürece sansüre uğramazdı. Bu şekilde gördü hep. Şahsen 6,5 yıllık üyeliğimin yaklaşık 5 yılında yönetimde yer almış biri olarak her daim sansüre karşı durdum. Nitekim üyeler de bunun farkındaydı. Yeri geldi banlananlar da oldu. Ancak bu kadar basit şeyler söz konusu olmuyordu.

Benim şahsi önerim, ufacık kelimelerden bile tahrik olan kişilerin yaşadıkları fanustan çıkıp doğaya/insan içine salıverilmesi. Bu sayede gerçek hayatla kısmen de olsa yüzleşmesi. Ardından sorun çözülecektir.

bkz : %50'yi zor tutuyoruz

Sözde beni korumak için yönetime dahil olmuştu. Sonra ne olduysa ben banlandım.

Son düzenleme:
No Pasaran dune gore cok daha iyi durumdayiz, karsilikli bir surec yurutuyoruz. Bu süreçte yonetime yardimci olacak tavirlariniz gecis donemini kisaltacaktir.

Emreden forumu ben aldim. Cok degerli insanlar vardi hosuma gitti biz cok daha buyuk forumlar gorduk ilgisizlikten kapanan. Emekleriniz zai olmasin istedim. Onada teminat verdim beni sahsen tanidigi ve daha once yonettigim platformlar bildigi icin kabul etti sagolsun.

Insanlarida anlamaya calisin, onlarin sizi anlamaya calistigi gibi.

Beyler tamam uzatmayın, ufak tefek kısaltmalar hoşgörülecek şahsa yönelik olmadıkça .pp
Postlarda bulunan alt metinleri okuyun .p
Napsın adamlar sövün mü desin .p

Artık m.me yerine göğüs var
Karma Mastor ve Hatem haddini bilsin

Aşırı olmadıkça argo dilin cilasıdır. Çok argo kullanmayan biri söylüyor bunu Tabi aşırılığın derecesini kim belirler? Neye göre? İşin zorluğu burada. Küfür, dediğimiz olay ise apayrı zaten. Birine ya da bir kitleye yönelik olması ise, bunu çok çirkin yapar. Ve muhatabınız olan kişiye mahkeme yolu açılır.
Ortaya söylüyorum diyerek kime söylendiği belli olan küfürlerin de belli bir yaptırımı olması lazım. Salak değiliz. Etiketle o zaman ve neler olacağını gör diye düşünürüm ben genelde. Ben böyle düşünüyorum. Sansür desteklediğim bir şey değil. Ama küfür de istediğim bir şey değil.
Ama memeyi de silmeyin mesela meme demeden duramam djdb

Beyler tamam uzatmayın, ufak tefek kısaltmalar hoşgörülecek şahsa yönelik olmadıkça .pp
Postlarda bulunan alt metinleri okuyun .p
Napsın adamlar sövün mü desin .p

Artık m.me yerine göğüs var
Karma Mastor ve Hatem haddini bilsin

Aşırı olmadıkça argo dilin cilasıdır. Çok argo kullanmayan biri söylüyor bunu. Tabi aşırılığın derecesini kim belirler? Neye göre? İşin zorluğu burada. Küfür, dediğimiz olay ise apayrı zaten. Birine ya da bir kitleye yönelik olması ise, bunu çok çirkin yapar. Ve muhatabınız olan kişiye mahkeme yolu açılır.
Ortaya söylüyorum diyerek kime söylendiği belli olan küfürlerin de belli bir yaptırımı olması lazım. Salak değiliz. Etiketle o zaman ve neler olacağını gör diye düşünürüm ben genelde. Ben böyle düşünüyorum. Sansür desteklediğim bir şey değil. Ama küfür de istediğim bir şey değil.
Ama memeyi de silmeyin mesela meme demeden duramam djdb

Silex bana patladı gördünüz mü işte. Silex bey ben objektif olmaya çalıştım. Hiç değer görmüyorum. Sizin yüzünüzden. Cli açtı deme bu konuyu
Hayret bişi ya
Anam da hep abime kızardı zaten demek çocuk böyle hissediyordu
Kalbim kırık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri