Bi dk abdest alıp geliyorum qq
Abdest al öyle konuş benimle.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abdest al öyle konuş benimle.
Kim takıldı ya konuyu okumadan yorum yapma....Ranklara takılmayın bu kadar ;d
Bilmiyirsun forumda isyan çıktı khkhdjxjxKim takıldı ya konuyu okumadan yorum yapma....
Emredersiniz.Kim takıldı ya konuyu okumadan yorum yapma....
yav iki gün gelmedim anlamadım ki yarc pembiş olmuş yarışma yapıyor ahahaha du bakamadım henüz aşko foruma bakıcam ajahjaBilmiyirsun forumda isyan çıktı khkhdjxjx
Turkish delight makeup gelir.......Aze, Türkan Şoray mı? Kanıtlasın…
ya ben kendim istedim kendim ahahjd abi siz niye okumuyorsunuz yazılanları ya ahahahaTürkan Şoray ın rankını geri ver yönetim...
Turkish delight makeup gelir.......
ya ben kendim istedim kendim ahahjd abi siz niye okumuyorsunuz yazılanları ya ahahaha
sonra @HosgeldinHarunAbi bi bana diyor aze okumuyor diye ee kimse okumuyormuş ki ahahs
ahura altın olsun onu destekliyorum..... ben özel üyelik istiyorum glb............Ben bilmem rankını geri versinler...
Ahura da altın olsun
Ben de zaten gümüşüm...
Mesajaları da harunabi okusun...
ahura altın olsun onu destekliyorum..... ben özel üyelik istiyorum glb............
sadece düz üye de sanki her an çıkıp senelerce foruma girmeyeceğim hissi geliyor...
ya şey olabilir özel üyeliği olan ama aktif olmayan arkadaşlar vardır illa onlardan alınsın aktif üyelere verilebilir...
kim var bi bakayım özel üye stock dışında....
Keşke forumun sen alsan karma khkhkvkvkızları özel üye yapın