ÜSözlük Aze

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Yeni yeni etkileşiyoruz forum içerisinde kendisi ile. Eski zamanlardan hiç hatırlamıyorum. Ne kadar ayıp etmişim oysa ki.

Daha geçenlerde üstteki üye hakkında ne düşünüyorsunuz konusunda kendisine bir sürü övgü dizdim. Melekler öpmüş mü demedim, emektar değil emekçi mi demedim neler neler söyledim.

O yüzden buraya yazacaklarım biraz daha kısıtlı. Ama sözlüğüne de yazmam gerek, çünkü içten içe sempati duyduğum insanlar hakkında kalıcı olumlu duygularımı yansıtmak isterim.

Uzun oldu biraz umarım okur ama bu aralar dikkatimi çeken özelliklerinden biri de, iyi bir dost olması. Arkadaşlarına karşı gösterdiği sahip tutum, onlarla oluşturduğu iletişim dili çok güzel gözüküyor dışarıdan. Dostlukları baki kalsın.

Ayrıca kıvırcık olmasına rağmen saçını düzleştirdiği için de devlet güvenlik mahkemelerinde vatana ihanet suçundan yargılanması gerektiğini düşünüyorum.

Fazla samimiyetimiz harıl harıl sohbetimiz olmasa da uzaktan uzağa sevdiğim ve değer verdiğim biridir..
Yolların hep güzelliklere çıksın..
Bu şarkıya da çok severim dinleyelim.. :*

• sarılma
Tepkiler: Aze
Şöyle bir nefes alıp geliyorum yazmaya biraz uzun olacak bu gece sanki khkgjf

• Öpücük
Aze'nin herkesle iyi olması, hemen herkes tarafından sevilmesi kıskanılan cinsten. Tabii bu bir tesadüf değil, benim eğitimi almış, sınavı başarıyla geçmiş olması da etken :)
Birçok kişinin yazdığı gibi, samimiyeti o sıcaklığı insanın içini ısıtıyor. Onu görünce koşar adım gidip sarılmam, ilk kez gördüğün birine kolay kolay yapılacak şey değil.. işte Azem öyle birisi..
Bir hayat var ve onu en güzel şekilde yaşamak lazım, hayatta hiçbir şeyi ertelememek gerek.. hayat kısa kuşlar uçuyor.. iyi ki..

• sarılma
Yaa forumdaki en güzel kadın olabilir misin sen? Ama sadece yüz güzelliği değil kalbi de çok güzel. Sevmesi güzel, dostluğu güzel, samimiyeti güzel… Run ve Karga çok şanslı senin gibi arkadaşa sahip oldukları için.
güzel olması yeterince haksız rekabet değilmiş gibi bir de komik…
Allahım sana torpil geçmiş resmen boş anına denk gelmişsin. Maşallah diyelim de nazar değmesin
Çok seviyorum ne olsa sıkılmadan paylaşabiliyorum. <3
Allahım kalbin kadar güzellikler getirsin.

• sarılma
Yaa forumdaki en güzel kadın olabilir misin sen? Ama sadece yüz güzelliği değil kalbi de çok güzel. Sevmesi güzel, dostluğu güzel, samimiyeti güzel… Run ve Karga çok şanslı senin gibi arkadaşa sahip oldukları için.
güzel olması yeterince haksız rekabet değilmiş gibi bir de komik…
Allahım sana torpil geçmiş resmen boş anına denk gelmişsin. Maşallah diyelim de nazar değmesin
Çok seviyorum ne olsa sıkılmadan paylaşabiliyorum. <3
Allahım kalbin kadar güzellikler getirsin.

Kıymetlimiz angie artık buralarda olmadığına göre forumun en güzel kadını pekâlâ Aze olabilir. Beni de kadın sanıyorlar, ben de olabilirim.

@Aze lol mü akdjsjjdjdjd gerçi yaşlanınca bu random olayı da komik gelir herhalde. Düşünsene 70 yaşındasın, kucağında torun zıplatıyon, telefonuna komik bi mesaj geliyor ve sen şey yazıyorsun; ahhshshshsjdhjsksjd

amaaannn… aze ne yapsa kıvamındadır hocam! İyi insan. Eğlencen daim olsun :emoji_pray:

• sarılma
Bilmiorum ya cok farkli biri.
Bi kavga ciksa onune atlar hoppp dur bakalim o benim kankikunkim filan der korur sizi
En sevdigi arkadaslari bu boyle dese bile hayir o oyle deil kusura bakmayin der yapmacik bir iliskisi yok kesinlikle dogrunun yaninda ve bunu dile getirebiliyor. Ben cok seviorum kendisini umarim tum guzellikler onu bulur.

• sarılma
Ah benim kıvırcığım, en sevdiğim. Hayatın iniş çıkışlarından yorulmuş miniğim, yılmaz savaşçım, biriciğim, en iyi dostum.
Aze ile hikayemiz çok güzel, aylar ve yıllar geçiyor, çeşit çeşit insanlar tanıyoruz, bir bakıyoruz ikimiz kalmışız yine.. zorbalayacak kimse kalmayınca birbirimize düşüyoruz :)
Rest çekip istifa ettin, beni bunca iş arasında buralara getirdin ama sen yoksun.. yapma böyle.. hayatın tüm güzellikleri seninle olsun, yeni yol haritan sana mutluluklar getirsin, her şeyin en iyisini en güzelini hak eden arkadaşım.. iyi ki tanıdım seni..
Sana şarkı yok, müzik zevkin kötü.. uyuşmazlık var bu konuda.. geçen birisi de yazmış Aze şiir sever diye hahaa. Hadi güzelliklere yelken açalım, bir varmış bir yokmuş.. hoş kal.

Artık klasikleşen Azecim ile küskün kalıp barışmanın 9. senesinden herkesi selamlıyorum.
Her yıl düzenli olarak yaptığımız küskün kalma bu senenin sonuna denk geldi.. bu durumu açıklayacak bir şey var mı bilmiyorum, ama artık alışkanlık oldu.. küskün olduğumuz her günün raporunu tuttum, sanki küskün değiliz gibi yazdım.. neyim ben bir deli mi? Yoksa arkadaşını çokça seven bir serseri mi?

Aze ile aram bozuk olunca çevremdeki herkes hemencecik anlıyor, onun bıraktığı boşluğun dolması kolay olmuyor tabii.. bunca senedir her gün, her saat bazen her dakika konuştuğun birisiyle iletişimin birden kopması.. oh olsun, bensiz kalınca kendine geliyor.. nasıl da özledin değil mi? Seni gidi kıvırcık marul!

Seninle "küskünlük" için isimler düşündüm.. hangisi hoşuna giderse adını koyacağım..
- karga gruptan ayrıldı
- medcezir
- 21 Aralık en uzun gece
- güneş tutulması
- falan filan inter milan
- yalnız değiliz hiçbirimiz

Eh kıvırcık marulum sana şimdi bir şarkı da armağan etmek lazım. Nereden bulabilirim ki senin saçma rap müziklerini, değişik abidik gubidik şeyleri.. ben neler dinliyorum sen neler, bu ara yine devrimci duygularım kabardı.. neyse yeni yıl geliyor, yeni güzellikler de gelsin. Yılın son döneminde sen harıl harıl çalışırken, ben yatıyorum oh mis.. kolaylıklar dilerim.
Hayatın tüm güzellikleri seninle olsun çiçeğim, en sevdiğim arkadaşım. Yıllar önce sana ne demiştim, herkes gelir gider.. ben kalırım :) yine kaldık mı baş başa..

İyi yanı ne kadar tatlı ve mükemmelse ters yanı da o derece insanı hayattan soğutur. Ancak öyle çok da kinci değil. Konuşarak anlaşmanın yolunu bulmaya çalışır. Çok güzel biri her anlamda. Bazen kafasını üyülüyorum. Dinliyor sağ olsun. Her şey mükemmel olsun hayatında.
o kadar çok şey paylaşmayıp bu kadar çok sevdiğim özel birisin.
Run ve seni okumak öyle tatlı ki. Sırıtık oluyorum. Çok samimisiniz. :*

• sarılma
Telefonum bozulduğunu söylediğimde sanki ölmüşüm gibi cami imamına koşup selamı veren Azem :) canımsın.
Telefon değişince bak ne buldum.. yine grupta yalnız kalıp üstelik silmemişim..
Neyim ben, gemisini kurtaran kaptan mı? Gemiyi en son onlar terk eder ya! Yine meymenetsiz Karga ile kavga edip gitmişsiniz..
IMG_20260208_025016.jpg

2026 senin yılın olacak demiştim, çok iyi başladı senin için, aynı güzellikte devam edecek, etmeli.. her şeyin en iyisini en güzelini hak eden canım arkadaşım.
Sevincini kıskanmayan, hüznünü aceleye getirmeyen dostlar biriktirmen dileğiyle. İyi ki..

Evet hanımefendiyi Övelim Az
Nickıne 2017 / 2019 Yılları arasında aşina oldum. Sonrasında IRCForumlari.com.tr Kurulus kadrosunda beraber görev yaptiğim kişidir. Ortalama 7 Seneyi aşkın bilir tanırım kendisini .O günden bugüne bir insan gram değişmezmi Kiraz hep mert delikanlı kız olarak bilirim onu değim yerindeyse coğu erkekdende delıkanlıdır. Lafı sözü sözü birdir. Bildiğini okur gördüğünü söyler. Bu Forumda Bildiğim ve tanıdığım üyelerden Kürt Kedisi ve onun kadar mert delıkanlı oldugunu görmedım Bunun dısında kımseyle çıkar uğruna menfaat ugruna arkadaslık dostluk kuran kımseyı bilmem tanımadımda. Dostluğu on numaradır sevdıklerıne her daım sahıp cıkar kolla. Çok kurnazdır tilkı desem yerıdır. Asla ama asla yaş tahtaya basmaz . Kımse ona bırsey demediği sürece herhangı kımseyle farklı dıyaloğa girmez:
Mutlu ol her daım @Aze kim ne derse desin bildiklerinden vazgecme
Seviliyorsun her daım varliğin huzur olsun
Kalbin kaderın olsun .

@Aze hem kendisi güzel hem kalbi güzel. Bu forum erkolarında gram akıl yok. Nasıl kaçırırlar şu kızı ellerinden fjfjjf
Ben onu okumayı çok seviyorum. Özellikle Run ile olan konuşmalarını. Çok tatlı kıvırcık yaaa
Erzincan’ın adının Can Erzincan olması için meclise sunulan öneri hakkında ne düşünüyor acaba………

• Öpücük
Bu sözlüğe kaç kere yazdım bilmiyorum, ama yazmaya devam edeceğim. Burada anılar birikecek ve ben her mutlu anımda, her hüzünlü gecelerde gelip okuyacağım, çünkü hep öyle yapıyorum..
Azecim benim hassas yanım, hayal kırıklığına uğramaktan korktuğum kişilerden. Bana olan güveni ve inancı zaman zaman beni strese sokuyor olsa da hep yanında olacağım biricik yoldaşım.
Eğlenceli yanımız kadar, hüzünlü günlerimiz de çok oldu, birbirimize sarılmamızı seviyorum. Hep bir çıkış yolu aramayı, doğru olduğunu düşündüğümüz şeyi yapmayı.
Her şeye rağmen en çok komik yanını seviyorum, beni güldüren nadir kişilerden birisi.
Kim demiş kadınlar komik olmaz, olamaz..
- AA ben demişim, evet çünkü herkes bir Aze değil!
Yazıp yazmama konusunda kararsızım, ama madem burası bizim duygularımızı döktüğümüz alan, sevinçler kadar hüzünlere de yer var..
Galeriyi gezerken mecnunun fotoğraflarına denk geldim, talihsiz kaza sonrası veteriner de çekilen, iyileşmeye çalışırken nasıl da umutlu olduğunu gördüm, maalesef başaramadı. Güzel anılar canlandıran fotoğrafları da, yaşama tutunmak için mücadele verdiği yaralı fotografları da duruyor, hepsini saklıyorum. Çünkü hayat böyle, bizleri mutlu eden şeyler, bazen üzüyor. Ama insani insan yapan bu duygular..

Ve şunu düşünüyorum, bir insanı gerçekten sevmek, şartlar ne olursa olsun onun yanında olmak. Bu hayatta en çok sevdiğim kelime "koşulsuz" benim. Ve seni koşulsuz seviyorum.
Varlığın için, bana olan sevgi ve saygın için.
Fikir ayrılıkları, kavgalar, tartışmalar hep oldu, yine olacak. Ben hep seni koruma içgüdüsü ile darlayıp sinir edeceğim. Çünkü bu hoşuma gidiyor, ben demiştim demek! Evet böyle de bir deliyim, narsist miyim ne!
Sen hep iyi ol, her zaman en büyük destekçin olacağım. Hep yanında, bazen de karşında..
Çünkü; Dünya bir yana sen bir yana..
Günaydın Aze.
Martılar simit bekliyor
Karga sarı çizmesi ile çimento çekiyor
Balıklar intihar edip oltalara takılıyor
Deli Emel bizi uzaklardan izliyor
Yaşıyoruz, çünkü hayattayız.
İyi ki varız.

Geri