ÜSözlük Aze

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
gelsen, çok güzel eğlenirdik ama gelme. gereksiz kafanı şişiren muhabbetler yok, kaos yok, mis gibi. olduğun yerde çok mutlu ve huzurlusun. daim olsun aşkitom :*

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Ah benim canım Azem, bu sene bizim senemiz olacak demiştik ama olmadı maalesef, kötü başladı, kötü devam etti, ama umarım son çeyreği güzel olur. Olmalı, olacak.. buralarda yokluğun çok belli, sensiz çok keyfi yok. Yeni bir iş, yeni bir yol haritası, yeni beklentiler ile yılın son çeyreğinde her şey gönlünce olur umarım.. zaman geçiyor, insan her şeye alışıyor, bazı şeylerin yeri dolmuyor evet ama her daim yaşama umutla bakıp, dört elle sarılmak gerekiyor.. seninle her tartışmadan sonra daha çok birbirimize sarılmamızı seviyorum :) toksik bir arkadaşlık bizimkisi, ama çok güzel ahah.
Şartlar ne olursa olsun hep birlikte olmanın verdiği mutluluk başka, hayatımızdan herkes bir bir giderken, kaybolurken biz hep beraberiz, canım burunoviç.. bu hayatta en çok hep sana güzel dilekler diledim, ve buna devam ediyorum.. hayatın tüm güzellikleri seninle olsun, seni seviyorum biriciğim. İyi ki benim arkadaşımsın..
En kötü yanın sana atacak şarkı bulamıyor oluşum, dünyanın en kötü kulağı sende çünkü ahah. Neyse biraz müzik zevkin gelişsin tatlım.. geliyor bir şarkı, dinleyelim..

• Kalp Gözler
….

Moderatör tarafında düzenlendi:
bin yılların intikamı, kurumuş tahtaların yeşili, kayadaki incir, çölde açan gül, karanlığın yüreğindeki şafak, dağdan dağa uzanan ateş, kardaki yangın, aymamış kapkara saç örgülerinin düğümü, kuru dere yataklarının su hafızası, yetimliğimize baba, ana, yar ve yoldaş. (netflix şifresini vermiştir)

bin yılların intikamı, kurumuş tahtaların yeşili, kayadaki incir, çölde açan gül, karanlığın yüreğindeki şafak, dağdan dağa uzanan ateş, kardaki yangın, aymamış kapkara saç örgülerinin düğümü, kuru dere yataklarının su hafızası, yetimliğimize baba, ana, yar ve yoldaş. (netflix şifresini vermiştir)
tam duygulu duygulu kendimi vermiş okuyordum.fkjghfdhg aze, başka hangi platformlara üyeliğin var aşko? hani, paylaşmak istersen.............

tam duygulu duygulu kendimi vermiş okuyordum.fkjghfdhg aze, başka hangi platformlara üyeliğin var aşko? hani, paylaşmak istersen.............
jdjfsd blutv var aşkım spotify bi de....
Storytel vardı iptal ettim sonradan kitap dinlemektense okumak daha iyi dedim...
Amazon da vardı ama onu da iptal ettim.
Mubiden substance izlemek için süreli aldım ücret kesiminin günü gelmeden iptal ettim.....

Bu kadar tatlı ve iyi olmak zorunda değilsin… Bizim hakkımızdan çalmışsın…

• Kalp Gözler
Ne demek lan netfilix şifresini vermiştir.. hani sadece ben de vardı o şifre.. yirmi altı kişi kullanıyorduk, demek yirmi yedi oldu sayı..
Eğer ki @Marquez netfilix izleme kirası vermezse, ben de vermem.. birazdan netfilix Türkiye'ye ihbarda bulunacağım..
Canım Azem, en sevdiğim. Mobil oyunda nasıl da götümü kolluyor görmeniz lazım, bana saldıran oldu mu uçarak geliyor.
Mecburen iyi geçiniyoruz, kavga edince nasıl oluyorsa yirmi saniyede netfilix şifresini değişiyor :) hayır ilk aklına o nasıl geliyor.. hayat paylaşınca güzel, ve hayatın tüm güzellikleri seninle olsun :*

Adını sanını dumuşlupum vardı ama yakın temasımız yoktu
Bi ara uyuz bile olmuştum temas ettikçe sıcak biri olduğunu hissettim
Kanım kaynadı kendisine biraz daha ilerletirsek sıçak teması kaynayabilir bir Volkan misali lav püskürtebilirim kjkjkjkhkvmv

• Kalp Gözler
Aramızda öyle güzel bir bağ oluştu ki, anlatacak, doğru bir kelime yok. Ne yazsam bir eksik kalacak sanki.
Uzun zamandır kavga etmiyoruz, engelleşme yapmıyoruz, bu durum hayra alamet değil :) bu kadar iyi anlaşıyor olmak normal değil bizim için.. şimdilerde ikimizde duygusal ponçik, zor zamanları atlatmanın eşiğinde, o yüzden güçlü durup birbirimize destek oluyoruz.. hayat paylaşınca ve sevince güzel, yaşam her şeye rağmen var olmaya değer.. iyi ki diyorum hep, iyi ki hayatımdasın, annemin en sevdiği arkadaşım :) kirazım da kirazım der ahah.
Hayatın tüm güzellikleri seninle olsun, her şeyin en iyisini en güzelini hak ediyorsun.. canımın içi.

Güzel bir dost. Bir şeye üzülsem anlatmaktan çekinmem mesela. Yargılamadan dinler. Yardımcı olur. Bu zamana kadar bir hatam olmussa da hakkını helal et. Seviyorum seni. Mutlu ol. <3

• Öpücük
Son iki mesaj beni duygulandırdı. Gerçekten biraz zor zamanlar bu sıralar ama bitecek elbet. Ağlamamam lazım.......
Canımsınız teşekkür ediyorum ayrı ayrı...

Son iki mesaj beni duygulandırdı. Gerçekten biraz zor zamanlar bu sıralar ama bitecek elbet. Ağlamamam lazım.......
Canımsınız teşekkür ediyorum ayrı ayrı...
Umarım zor zamanlarını atlatır mutlu olursun
Hayat hep böyle iyi kötü devam eder
Güzelsin güçlü kal

• sarılma
Türkan Şoray mı? @Stockholm Sendromu arkadaşa Dünya Göz Hastanesinden acilinden seri randevu alalım. Tamam çok güzel Azem ama alaka yok iki değişken arasında hdjfjnd

• Kahkaha
Geri