ÜSözlük Aze

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ya Aze şu karşıkı dagları ben yarattım modundan cık artık lütfen. sal beni falan neyse saldım seni hadi

• Beğen
Tepkiler: Aze
Varlığı bile yetiyor ki. Hem esprili, hem güzel, hem dost, hem hem hem.. Bütün güzellikleri toplamış Allah bu kıza vermiş. Görünce midemde kelebekler uçuşuyor, kafamda kalpler dolaşıyor falan :yN6vVy: Seviyorum seni canımcım öpüldün çokça :*

• Beğen
Varlığı bile yetiyor ki. Hem esprili, hem güzel, hem dost, hem hem hem.. Bütün güzellikleri toplamış Allah bu kıza vermiş. Görünce midemde kelebekler uçuşuyor, kafamda kalpler dolaşıyor falan :yN6vVy: Seviyorum seni canımcım öpüldün çokça :*

Canım balbebegim ben de seni çok seviyorum :1n6V9p:
Ne zamandır görüşemiyoruz umarım hayatında her şey yolundadır mutluluktan unutup foruma eskisi kadar mesaj atmiyorsundur :***

Aze hanımcığım seni çok özledim :) bana küsmüş oy kurban olduğum. Kaprislerine bile hastayım.

@Aze yi geri getirin yönetim. kızı niye küstürüyorsunuz?

• Beğen
Aze hanımcığım geldi ve forumun tatlılık seviyesi yükseldi. O eski halinden eser yok şimdi şarkısını söylüyorum..
Bir zamanların korkulu rüyası, şimdi oldu pamuk şeker.

• Beğen
Ramazan bayramınız mübarek olsun Aze hnmcım.... Tşk.

Keşke kurban bayramında gelseydim foruma o zaman daha anlamlı olurdu ben de kurban bayramınızı kutlardim Anna hanımcım... Geçmiş bayramınız mübarek geçmiştir inş

@Run kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş... Öf özlü sözler atasözleri de paylaşmaya başladım ben yaşlandım sanırım artık...

Bu forumda en uzun süre tanıdığım kişi olma ayrıcalığına sahip. Bunun dışında aramıza buzdağları ördük.
Filmler ve karikatürler konusunda bilgisine hayranım.
İyi kalpli bir kızcağız.

• Beğen
Bu forumda en uzun süre tanıdığım kişi olma ayrıcalığına sahip. Bunun dışında aramıza buzdağları ördük.
Filmler ve karikatürler konusunda bilgisine hayranım.
İyi kalpli bir kızcağız.

Kac sene oldu tanışalı 10?
Beni onca zaman hiç mi tanımadın....
Kinci biri değilim buz falan yok benim yönümde.
Kızcağız, yorumun için teşekkür eder....

Aze hanimi diger bir forumdan tanirim birebir tanismasak bile hep takip ettigim, bulundugu ortama enerji mutluluk veren civil civil hayat doludur hep ozenmisimdir boyle insanlara. Aze hanimcigim en kisa sure de bire bir tanismak uzere :)

• Kalp Gözler
Avcı ruhlu, heyecan sever, kaos takipçisi bir yapısı var gibi geldi bana. Yanılıyor da olabilirim; öyleyse af ola.

Ne yalan söyleyeyim doğru tespit.
Ne bu azenin eksi sözlük yorumu mu...

• Beğen
Tepkiler: 0
Avcı ruhlu demek :) Aze hanımcığım seninle Bolivya'da safari yapmak istiyorum. Bu özelliğini keşfetmenin verdiği mutluluk ile şuan evde sevinç çığlıkları atıyorum.

- Avcı Aze

• Kalp Gözler
Geri