Aze
Altın Üye
arkadaşlaar
arkadaşlar
sakin olunuz :d
Iki satır bi şey yazmadin bana.... başkalarının yazmasına müdahale etme.......
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlaar
arkadaşlar
sakin olunuz :d
Anaaa Aze yoneticiymis lan. Ecevite yazarkasa fırlatan esnaf gibi kaldim aw. Kusura kalma bacım.
Olm desenize bastan, başımızı belaya sokacaksiniz
Anaaa Aze yoneticiymis lan. Ecevite yazarkasa fırlatan esnaf gibi kaldim aw. Kusura kalma bacım.
Olm desenize bastan, başımızı belaya sokacaksiniz
Banlama yetkim yok artık be hatem...
Herkes rahat o yuzden yoksa yazamazlar kolay kolay böyle.......
Zamanin eskitemedigi tatliligi bulunan uye. Yillardir kimseyle en ufak tartismasini dahi gormedigim(evet, yalan bu), tum insanlarla iyi gecinmeye gayret gosteren(yalan x2), hakli durumda dahi olsa karsisinda ki kirilmasin diye haksizliga eyvallah diyen(Allah'im resmen yalanlarda combo yaptim); her yonuyle sevdigim pitir(bir dogru, 3yalani goturdu)! Seviliyorsun karsim.
Hanimiş benim minik kraliçem, en sevdiğim, en tatlı şey. Tanıdığım günden beri kıymetlim oldu ( oha çok övdüm ) iyi ve güzel olmasının yanında çok tehlikelidir. Ulan böyle cingöz gibi görünür ama saftirik biridir, çabuk inanıp güvenir kuzum benim ya, bak sevesim geldi yine. Dünya'nın en güzel burunlu kadını ahahaha. İnsan bazı şeyleri sevdiği kişiler için görmezden gelip, yok sayıyor.. bana bak kadın o nickim yazıp da "kanka" yazdığın yer çok sinir bozucu! Ne kankası bebeğim, sonra bazı gelişmeler olur millete güldürme bizişimdi ben yokken neler yapmışsın hepsine bakacağım!
Bencede tatlı ve sempatik biri Aze, ama kendini bana karşı baya kasıyor naptiysam ona nedir bu tavırlarhhahahah