ÜSözlük Aze

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Anaaa Aze yoneticiymis lan. Ecevite yazarkasa fırlatan esnaf gibi kaldim aw. Kusura kalma bacım.

Olm desenize bastan, başımızı belaya sokacaksiniz

Anaaa Aze yoneticiymis lan. Ecevite yazarkasa fırlatan esnaf gibi kaldim aw. Kusura kalma bacım.

Olm desenize bastan, başımızı belaya sokacaksiniz

Banlama yetkim yok artık be hatem...
Herkes rahat o yuzden yoksa yazamazlar kolay kolay böyle.......

Aze başkasına yazıyorum , yine sana yakışıyor.

• Beğen
Tepkiler: Aze
aze sensiz cennet bile sürgün sayılır , senin ki düpedüz vurgun sayılır aze

• Beğen
Forum oyunu mu arkadaşlar benim güzelim sözlük konum.....

Oksijen neyse de aze şart.

• Beğen
Zamanin eskitemedigi tatliligi bulunan uye. Yillardir kimseyle en ufak tartismasini dahi gormedigim(evet, yalan bu), tum insanlarla iyi gecinmeye gayret gosteren(yalan x2), hakli durumda dahi olsa karsisinda ki kirilmasin diye haksizliga eyvallah diyen(Allah'im resmen yalanlarda combo yaptim); her yonuyle sevdigim pitir(bir dogru, 3yalani goturdu)! Seviliyorsun karsim.

• Beğen
Zamanin eskitemedigi tatliligi bulunan uye. Yillardir kimseyle en ufak tartismasini dahi gormedigim(evet, yalan bu), tum insanlarla iyi gecinmeye gayret gosteren(yalan x2), hakli durumda dahi olsa karsisinda ki kirilmasin diye haksizliga eyvallah diyen(Allah'im resmen yalanlarda combo yaptim); her yonuyle sevdigim pitir(bir dogru, 3yalani goturdu)! Seviliyorsun karsim.

Beni nasıl iyi tanıyorsun ahaha şaşırdım gerçi onca senedir arkadaşız da yine de şaşırdım : d
Burada biraz daha usluyum abi kavgalarda adım çok fazla geçmiyor eskiden gençtik şimdi hiç umursamıyorum ama icime sinmeyen haksızlık konusunda yine sesim çok çıkıyor bi onu torpuleyemedim...
Sen de seviliyorsun canım benim *-*

Hanimiş benim minik kraliçem, en sevdiğim, en tatlı şey. Tanıdığım günden beri kıymetlim oldu ( oha çok övdüm ) iyi ve güzel olmasının yanında çok tehlikelidir. Ulan böyle cingöz gibi görünür ama saftirik biridir, çabuk inanıp güvenir kuzum benim ya, bak sevesim geldi yine. Dünya'nın en güzel burunlu kadını ahahaha. İnsan bazı şeyleri sevdiği kişiler için görmezden gelip, yok sayıyor.. bana bak kadın o nickim yazıp da "kanka" yazdığın yer çok sinir bozucu! Ne kankası bebeğim, sonra bazı gelişmeler olur millete güldürme bizi :) şimdi ben yokken neler yapmışsın hepsine bakacağım!

• Beğen
Bencede tatlı ve sempatik biri Aze, ama kendini bana karşı baya kasıyor naptiysam ona nedir bu tavırlar:( hhahahah

• Beğen
Hanimiş benim minik kraliçem, en sevdiğim, en tatlı şey. Tanıdığım günden beri kıymetlim oldu ( oha çok övdüm ) iyi ve güzel olmasının yanında çok tehlikelidir. Ulan böyle cingöz gibi görünür ama saftirik biridir, çabuk inanıp güvenir kuzum benim ya, bak sevesim geldi yine. Dünya'nın en güzel burunlu kadını ahahaha. İnsan bazı şeyleri sevdiği kişiler için görmezden gelip, yok sayıyor.. bana bak kadın o nickim yazıp da "kanka" yazdığın yer çok sinir bozucu! Ne kankası bebeğim, sonra bazı gelişmeler olur millete güldürme bizi :) şimdi ben yokken neler yapmışsın hepsine bakacağım!

Yemin ederim yüzüne iki gülünce hemen şımarıp sirnasiyorsun ha...
(Terslemeyi bile özlemişim şaka bi yana)
Burnuma az iltifat ettin biraz daha öv jdjsjd
Iyi ki varsın gerçekten. Forumda yansıttığın karakter ile alakan yok dürüst ve insanın zor anında hep yaninda olan düşünceli bir arkadaşımsın...
Mesajı vereyim de sirnasmasin iyice.

Bencede tatlı ve sempatik biri Aze, ama kendini bana karşı baya kasıyor naptiysam ona nedir bu tavırlar:( hhahahah

Run gece kendi üyeliğinde sabah bu üyeliğe giriyor sanırım lol

Benim seninle bi derdim yok. Herkes kadar laf ettim sana o kadar. Sal beni tamam multi degilmissin kusura bakma gardas.

Geri