ÜSözlük Aze

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Eğer bir gün banlanırsam aze hanımın ellerinden banlanmak isterim onun banladığı yerde papatyalar sümbüller aloeveralar biter

• Beğen
Tepkiler: Aze
Turkan sorayın azize karakteri gibi bir karakter canlanıyor gozumde.
Eli maşalı

• Beğen
Güzel şeyler söyleyip seni mutlu etmeyi çok isterdim fakat herkes bilmemeli.. (yalan söylüyor hem de gülerek)
İyi ki varsın.. (bu gerçek ama)

• Beğen
Bakin hanimefendi, su cümleniz ile bana cevap hakkı verdiniz üstelik flood yapmama sebep oldunuz. O kadar cagirmama, adres vermeme rağmen ayaklarınız bir tek bana mı kırık kaldı da! gelmeyi beceremediniz.
Gerçek diye parantez içine aldığım kısmı geri alıyor, ayağındaki platinleri sökene kadar ben de sana yokum diyorum!
Hodri meydan.

• Beğen
Herkesin dost olmak isteyebileceği nitelikte dürüst, mert fiziken ve ruhen birçok kadinin yapamadığı işlerin kolaylıkla üstesinden gelebilen güçte "Hükümet gibi kadın"

Sımsıkı sarilmak isteyecek kadar çook seviyorum...

• Beğen
Aze bizim aze dağların kızı aze diye şarkı dolanıyor dilime tıpkı beni görenlerin sabahlar isterdim asi ve Mavi dedikleri gibi

• Beğen
bi yalanı 40 kere söylersen o yalanı gerçek zannedermişsin. Kendime 40 kere aslında iyi bir tip diye yalan söylim bari napim.

• Beğen
Herkesin dost olmak isteyebileceği nitelikte dürüst, mert fiziken ve ruhen birçok kadinin yapamadığı işlerin kolaylıkla üstesinden gelebilen güçte "Hükümet gibi kadın"

Sımsıkı sarilmak isteyecek kadar çook seviyorum...

Arşa yükseldim şuan ehe
-Seniçokseviyorum-

Marjinal takılsada, çok sempatik geliyor.

• Beğen
güneşin tutulduğu gün
gölgeler müphemleşti dedi bir şair
şimdi artık her şey müphem
ilişkiler, aşklar, dostluklar
hiçbir şey bilmemek gibi bir duygu
neden diye sormayın
bir martı gibi çığlık ve kahkaha atın.

• Beğen
Büyümüşte smileyi olmuş :aze: