ÜSözlük Aze

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Fevri,asi bir tarafı var.
Güzel o yanı

• Beğen
Tepkiler: Aze
Ciddi anlamda ruhsal problemlerin olabilir. Kendin yazıp kendin oynuyon. Konunun benimle alakası yokken benden bahsediyorsun. Umurumda olmadığını söylediğim zaman da alındığımı iddia ediyorsun. Güzelliğim , çirkinliğim, karizmam veya başka bir şeyim seni ne ilgilendirir? hahaha Hadi, kafandaki diğer oyunlara yönel kuzum.

Ciddi anlamda ruhsal problemlerin olabilir. Kendin yazıp kendin oynuyon. Konunun benimle alakası yokken benden bahsediyorsun. Umurumda olmadığını söylediğim zaman da alındığımı iddia ediyorsun. Güzelliğim , çirkinliğim, karizmam veya başka bir şeyim seni ne ilgilendirir? hahaha Hadi, kafandaki diğer oyunlara yönel kuzum.

Ne diyirsen....

Çok eskilerden tanırım sekizimi,bir ara koptuk ama yine bir şekilde yollarımız kesişti.. iyi ki de kesişti.
Severim,öperim.

• Beğen
Caliskan ve sempatik bir dostumuz. Nerede hangi forumda tanistik bilmiyorum ki? zurnaalemi, forumsaati, ircforumlari, felsefe, simdi burasi cok nazimizi cekti sagolsun. :)

Yeni yeni tanisiyoruz.... yavaş yavaş alisiyoruz....
Biraz gözü kara gibi geldi bana... bence gozunu kararttiginda, ne şişi umursar ne kebabi...
ne tadini umursar ne de ali rizayi....
Bu hanimefendiyle muhabbet edilir... kavga edilir... savaşa gidilir... hukumet gibi kadin valla.

Caliskan ve sempatik bir dostumuz. Nerede hangi forumda tanistik bilmiyorum ki? zurnaalemi, forumsaati, ircforumlari, felsefe, simdi burasi cok nazimizi cekti sagolsun. :)

Liseli velet hallerimden beri sizinle aynı forumlarda dolanmak...
Yaşlandık be ama olsun,her hatıra her tanıdığım insan güzeldi.

Affedici bir karakteri, sefkatli bir kalbi de vardir belki bilemezsiniz....

• Beğen
Yeni yeni tanisiyoruz.... yavaş yavaş alisiyoruz....
Biraz gözü kara gibi geldi bana... bence gozunu kararttiginda, ne şişi umursar ne kebabi...
ne tadini umursar ne de ali rizayi....
Bu hanimefendiyle muhabbet edilir... kavga edilir... savaşa gidilir... hukumet gibi kadin valla.

Çok teşekkür ederim,gerçekten henüz tanışmadığım birinden böyle bir mesaj almak çok hoş.
Çok fena kavga ederim ama,öyle saç baş yolmam direkt tekme tokatla ahahaha

Lena alıntı yapamadım buradan yazayım dedim.
İyi ki varsın Sekizim,en güzel çağlarım ehe.

Birkaç kere gerçek kesit paylaşımlarına denk geldim.
Kendisiyle gerçek kesit izlemek isterdim, çünkü ben de o kafanın hayranıyım.

hqdefault.jpg

• Beğen
2008-9 yılları arasında zurnaaleminde görmüştüm Aslında hiç konuşmuşluğumuz yok bir dönem aynı platformda yetkili olarak çalışma fırsatımız oldu severiz çok hoş hanımefendidir kendisi “adından reçel” bile yapılır :) bahtı hep açık olsun. Sürc ü lisan ettiysek affola

• Beğen
Kendisi sevdiğim 1 yönetici, keşke herkes on gibi olsa.

• Beğen
Günaydın gününüz güzel geçsin arkadaşlar. Ay pardon yanlış konu olmuş çıkamıyoruz malum burdan.

Geri