Çirkin fakat karizmatik adam dedim. Ama sizde güzellik ve karizma olduğunu düşünmüyorum lol.
Hakkımda ne düşündüğünü umursadığımı nerden çıkardın acaba
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çirkin fakat karizmatik adam dedim. Ama sizde güzellik ve karizma olduğunu düşünmüyorum lol.
Hakkımda ne düşündüğünü umursadığımı nerden çıkardın acaba
Ciddi anlamda ruhsal problemlerin olabilir. Kendin yazıp kendin oynuyon. Konunun benimle alakası yokken benden bahsediyorsun. Umurumda olmadığını söylediğim zaman da alındığımı iddia ediyorsun. Güzelliğim , çirkinliğim, karizmam veya başka bir şeyim seni ne ilgilendirir? hahaha Hadi, kafandaki diğer oyunlara yönel kuzum.
Caliskan ve sempatik bir dostumuz. Nerede hangi forumda tanistik bilmiyorum ki? zurnaalemi, forumsaati, ircforumlari, felsefe, simdi burasi cok nazimizi cekti sagolsun.![]()
Yeni yeni tanisiyoruz.... yavaş yavaş alisiyoruz....
Biraz gözü kara gibi geldi bana... bence gozunu kararttiginda, ne şişi umursar ne kebabi...
ne tadini umursar ne de ali rizayi....
Bu hanimefendiyle muhabbet edilir... kavga edilir... savaşa gidilir... hukumet gibi kadin valla.
Birkaç kere gerçek kesit paylaşımlarına denk geldim.
Kendisiyle gerçek kesit izlemek isterdim, çünkü ben de o kafanın hayranıyım.
![]()
İtiraf edeyim ben bazen açıp netten izliyorum bölümleri ahahhaa
En sevdiğin bölüm?
Benim helva cinayeti.
![]()
Günaydın gününüz güzel geçsin arkadaşlar. Ay pardon yanlış konu olmuş çıkamıyoruz malum burdan.