MotheuS
Üye
-
-
-
-
-
-
- Web sitesi
- www.kalpevi.net
Ayaklar yaz kış neden ısınmaz
şu an bile donuyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hep torbaylamı yaşayacağım ben bebemcanım sıcak su torbası koymayı denesene sar onu ayaklarına iyi gelir
Onuda denedim3 tane çorap giy. üstünede patik.
Kansızlık yok B12 vitaminim eksik o yaparmı bilmiyorum ki
Onuda denedim![]()
Onuda denedim![]()
Annemi ablamı
çorap ve patikli ayaklarını annenin veya ablanın bacak arasına sok sıkıştır. 10 15 dakika bekle öyle.
Annemi ablamı(((((((((((((((((((((((((((((
Oturduğummu var acaba evde foruma bakıyorum arada onun dışında hep ayaktayım zatenO ayaklarin masaja ihtiyaci var :p
Cok oturanin ayaklari üsür.
Gün boyu yürü, gez dolas, bak aksam eve gelince ayaklarin nasil yaniyo :p
Yazın ağustos sıcağında bile üşüyor bıktım valla kesip atacam geliyor bazen :zuha:Aynı sıkıntı bendede var yazın iyi oluyorda kışın kaç kat çorap giyersem giyim ısınamıyorum :o
Kan iyi B12 düşükKansızlık yapar ve çorapla falan çözülmez kan değerlerini ölçtür bence..
Bende iki sene evvel iğne vuruldum sonra geri düştü yavaş yavaş canım oda ayrı bir dert neden bilmiyorumB12 eksikligi üsüme yapiyor igne vermisti doktor bana önce hergün sonra gün asiri daha sonra haftada 1 sonra da ayda 1 kullanmistim iyi gelmisti.
Yazın ağustos sıcağında bile üşüyor bıktım valla kesip atacam geliyor bazen :zuha: