S
Simurg
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Lynx Yönetim olarak, Türkçe dersleri vermeyi düşünüyor musunuz ?
Zira çok ihtiyaç var gibi.
Bir de onla uğraşırım işim yok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Lynx Yönetim olarak, Türkçe dersleri vermeyi düşünüyor musunuz ?
Zira çok ihtiyaç var gibi.
Eger bu basamaklarin belirtileri var ise
Level 1 Alim / Menkıbe Düşmanlığı
Level 2 Mezheb Düşmanlığı
Level 3 Eshâb-ı Kirâm Düşmanlığı
Level 4 Hadisi Şerif İnkar
Level 5 Kuran'ı Kerîm de akla uymayan ayet var
Level 6 Peygambersiz Din ( Deist)
Level 7 Ateist
Önüde sonuda bir
Ya arkadaş neden benim niyetimin kötü olduğunu söyleyip duruyorsunuz. Kendi aranızda ortak cevabınız yok beni taşıyorsunuz.
Bu arada EkSen de müslüman. Neden o adamın dedikleri beni rahatsız etmiyor?
Yav tanrı kelamı olsa yarısı Hz Muhammed in eş cariye ve köleleri ile iliskisini duzenlemez. Milyon kere and olsun diye kendi kendine yemin etmez. Yarattıklarına beddua etmez. (leheb) milyon sey var. Zulkarneynin güneşin battığı yere gidişi, kast sistemi, cinsiyetçilik, ahireteki dünyevi ve bedeni zevk ve acılar ne biliyim meninin nereden geldiği bile yanlış.
Ya arkadaş neden benim niyetimin kötü olduğunu söyleyip duruyorsunuz. Kendi aranızda ortak cevabınız yok beni taşıyorsunuz.
Bu arada EkSen de müslüman. Neden o adamın dedikleri beni rahatsız etmiyor?
Üslupsuzluğunu fark ettiğim için sana yorum yapmayı kestim, bu konuda sert bir dille de olsa beni uyardığı için ihtiyar a teşekkür borçluyum. Sen o dille ancak senin gibileri gaza getirirsin, beni yolumdan saptırmaya ise gücün yetmez. Senin dilinle "rastgele".