Burzum cevabını verdiğim soruların bazılarını yine dile getirmişsin ..
Tekrar değineyim ( yoruldum ama hatırına kımıldayayım )
1 - Cenab-ı ALLAH gökten kitaplar indirmemiştir .. Bazı resullerine vahiyler indirmiş ve bunlar toplatılarak kitap haline getirilmiştir .. Gerek Zebur'un gerek Tevrat ve İncil'in asılları bir süre sonra bazı insanlar tarafından gizlenerek, işlerine geldiği gibi içinde ki belli başlı kısımları değiştirmişler ve tahrif etmişlerdir ..
ALLAH'ın koruyamaması diye bir durum yoktur olamaz .. -me -ma gibi şartlı olumsuzluklar O'nun kudretinde olmaz .. ALLAH kitaplarını korumamıştır zira tüm o kitaplar da sonradan gelecek olan efendimizi işaret etmekteydi ve sonunda İslam ile dinini tamamlamış ve Kuran'ı kıyamete kadar koruyacağının ahdını vermiştir ..
Eğer biraz daha açıklarsam olay kader-kaza konusuna girer ki iyice aklınız karışır .. ALLAH rahmetini ister mucizevi bir şekilde isterse kullarının üzerinden dağıtır .. Kuran'ı koruyacağının ahdını veren ALLAH sence o nu nasıl koruyor ? Yeryüzüne inerek mi ( haşa ) .. Yine biz kullarını vasıta kılarak yapıyor bunu .. O istemediği sürece de bunun tersi olacak değildir ..
2 - Türkiye Müslümanları ile ilgili afişe işte tamamen saçmalık .. Usta ateist elinden çıktığı belli olan o saçma önermenin sahipleri kendileri Kuran'ı adam gibi okumuşlar mı sormak lazım .. Ha sorsan hepsi de okumuştur mealini

İlimleri olmadan oturdukları yerden meal okuyup ahkam keserler ..
3 - Cennet cehennem sonsuzluk afişesinde ise yine ateist kafası nasıl çalıştığını göstermiş ..
sonsuza kadar eğlence olur mu diye sorgulama yapmışlar .. Kafalarda sadece eğlence var

Hiç bilmediğimiz bir alemden bahsediyor Rabbimiz .. Cennette zaman mefhumu var mı yok mu daha onu bile bilmeden 10 yıl 100 yol 10000 yıl 100000 yıl diye sıralamak yapmak da ancak sığ bir görüşle ifade edilebilirdi zaten ..
4 - Hz.Adem yaratıldığı andan itibaren insanlar hiç bir zaman dinsiz bırakılmamışlardır .. 45.000 yıl boyunca da nice peygamberler gelip geçmiştir ..
5 - Son önermeye ise katılıyorum .. Şahsen ben bir müslüman olarak incili okumayı düşünüyorum ..