Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Iste burda devreye girerim:p
Ergen ateistlerimizi konu dışında tutarak söyle diyeyim ateizm moda değil çoook eski çağlardan beri allahı/tanrı yi sorgulayan bi akım filozaflarimiz var Artur Schopenhauer amcamiz Kant, nice var tanrı her dönem sorgulandi.
Mantıklı nedenlere dayandiran kişilerin hakkını yemeyelim
Madem inanmıyorsun neden sorguluyorsun dediğiniz kişiler bi vakit müslüman ya da her hangi bi dine inanmış kişilerde olabiliyor![]()
O halde şüpheye düştüğü için inanmamis birinde bunu söyleme hakkımız yok bence. Devamlı sorgulaması kötü birsey değil sonuçta.
Spagetti canavarı da inanmıyorum ama açıp okuyorum.
Tanrı körü körüne inanmamizi isteseydi o halde bize bilinç vermezdi.
Ortada sanat varsa mutlaka bir sanatcida vardir.
Ortada bir sanat göremiyorum ben. (bu cümleden sonrası genel olacak, sadece sizin için değil.)
Ateizmin yanılgıları gibi taraflı başlıklı bir konuda "benim yolum doğru lakin size de karışmıyoruz hadi yine iyisiniz" minvalinde yazıların olması garip.
Burada "Aklınız yok mu ki inanıyorsunuz" demek ile "Allah inanmayanlara hidayet versin, 'doğru yolu' bulsunlar" demek aynı kapıya çıkar.
Eğer gidip bizzat bir Yaratıcı ile görüşüp cenneti cehennemi görüp gelmiş biri yoksa aranızda kimse gelip bana kesin konuşmasın.
Benim inanç yada inançsızlığım nasıl ki kendi bireysel ve özgün düşüncem ise lütfen sizinki de öyle olsun.
Senin goremedigin sanati goren, senin gormeden inanmayacagin ve kabullenmeyecegin cennet, cehennem kavramlarina oncelikle Allah'a gormeden inanan biri olarak, inanmayanlar adina dua ve dileklerde bulunmaya devam edecegim. Bu benim kisisel istek ve tercihim. İnanclarim dogrultusunda istedigim sey icin dua edebilme ozgurlugune sahibim. Sizinde kendinize ozgu totem tarzi seyleriniz varsa inananlar icin uygulayabilirsiniz ;d isin esprisi bu tabi. Kimsenin neye inanip inanmadiginin meselesini yapmıyorum. İcimden geceni yazdim. Bunu alintilaman bile garip.