Ateistlerin Kompleksi!

Konu sahibi son olarak 972 gün önce görüldü
Nara tapan mı narı seven mi demek narsist? Hayır yani bilelimde bizde karpuzist miyiz değil miyiz bilelim.

Üstüne bastınız efem. Nara tapıyorum ben, ordan şey ettim.
Bence sizde ufak bir kirazistlik var gibi ama yine de siz bilirsiniz.

Üstüne bastınız efem. Nara tapıyorum ben, ordan şey ettim.

Bence sizde ufak bir kirazistlik var gibi ama yine de siz bilirsiniz.

Yani eğer "dudaklar kiraz gibi" benzetmesinden bahsedenseniz olabilir bu ama gizli. Sevdim bunu. Kız tavlarkene kullanırım

Bu konu gerçek mi kendi aranızda makara mı çeviriyorsunuz öbür konuyu da gördüm çünkü şakaysa komik değil :( gerçekse de merakımı mazur görün yaşınız kaçtı acaba?

ateistleri niye rahatsız ediyorsun karşimm

Futbolcu biraz aşırıya kaçmışsın. Emri bil maruf, nehyi anil münker böyle olmaz. Kısaca:

"De ki: "Ey nefislerine kötülük edip aşırı giden kullarım! Allah'ın rahmetinden umudunuzu kesmeyin. Doğrusu Allah günahların hepsini bağışlar. Çünkü O, bağışlayandır, merhametlidir." (Zümer / 53.ayet)

diyebilirdin.

Biri inkarı seçebilir, ama bu yalnızca onu ilgilendirir. Sürekli bunu bahane edip, Allah'a olan düşmanlıklarını inanmış iyi insanlara göstermeleri onları ön yargılı kılıyor maalesef..

Tahammül esas olmalıdır. Aynı düşünmek zorunda değiliz, birbirimizi kabul etmek zorunda da değiliz.
Ama özgürlüklere saldırmayacaklar..

Bir de inanmayan birinin dini konularda tartışma yapması anlamsız geliyor. Yok alevilik, tasavvuf, mezhep falan tartışması yapıyorlar bazen Kuran'dan bahsediyorlar bunlara gerek yok. İnanmıyorsan, inanmıyorsundur bu kadar basit.

Sizi ilgilendirmeyen meselelere karışmak da nedir? Size ne mezhepten, tarikattan, dinden. . Sonuçta Allah'ı inkar ettikten sonra, diğer her şey anlamsızdır..

Çoğu ateistle tartıştığında da gördüğüm şudur. Aslında indirilen dini değil, uydurulan dini inkar ediyorlar.. Bir çoğu Kuran ve ona göre müslüman olmaktan haberi yok. İslam deyince akıllarına uydurma menkıbeler, hurafeler, sonradan ortaya çıkmış mezhepler ve bilmem kaç sene sonra Peygambere iftira edilmiş yalan rivayetler geliyor..

Birçoğunun Kuran'dan haberleri yok tıpkı biz müslümanlar gibi ..

Kavga etmek de günah mı sayın mümin müslüman Futbolcu

Hepiniz yanacaksınız pis atayzzler.s
Müslümanlar cennete girecek taam mı :hih:

Kavga etmek de günah mı sayın mümin müslüman Futbolcu

Hepiniz yanacaksınız pis atayzzler.s
Müslümanlar cennete girecek taam mı :hih:

Her ne olursa olsun gunahi birak kavga yapmak hacizlikdir fikrini kullan kavga yapma

Cennete kimin gireceğini Rabbim bilir ondan baska kimse bilemez ..

İnsanlarla makara yaparak bir gerleremi gelmeye calisiyorsun boyle yapmasan jyi olur bence boyle yapmayla be i kucuk dusurmuyorsun kendini kucuk dusuruyorsun

Aa aa ne dedim aşk olsun.

Şurada soru sordum sen cevap verdin, ben de teşekkür ettim.

Hayır şurada ataistlere laf söylemeyi biliyorsunuz da, küçük düşürme çabasına giriyorsunuz da, böyle müslümanlıktan bahsediyorsunuz da, dini yanlış lanse ettiriyorsunuz bir şey demiykruz da, şurada teşekkür ettim diye gördüğüm müdahaleleye bak :(

Ben kimsehe laf soylemiyorum dusuncelerim soyluyorum ama kabul edersin ama etmesin ama alay gecerek gorum yapma yeter biz her yoruma acigiz alayli olmamak uzere

Aa aa ne dedim aşk olsun.

Şurada soru sordum sen cevap verdin, ben de teşekkür ettim.

Hayır şurada ataistlere laf söylemeyi biliyorsunuz da, küçük düşürme çabasına giriyorsunuz da, böyle müslümanlıktan bahsediyorsunuz da, dini yanlış lanse ettiriyorsunuz bir şey demiykruz da, şurada teşekkür ettim diye gördüğüm müdahaleleye bak :(

Alayci olma yeter

Ateistler herhangi bir dine mensup olan kişilerden rahatsız olmuyorken, neden herhangi bir dine mensup olan kişiler ateistlerden bu kadar rahatsız oluyor?

İsteyen istediğine tapsın karışmayın yahu Romalılar!

Ben kedilere tapıyorum , siz de başka bir şeye tapın kime ne.

Geri