Ateistlerin Kompleksi!

Konu sahibi son olarak 970 gün önce görüldü
Ateist olmak kendi milletini ve kendini mükemmel görmek demektir yani ondan ve çevresinden başka büyük yoktur. Bu bir aşağılık kompleksidir... Psikolojide narsist diye adlandırılır. Aşağılık kompleksi nedeni ile ortaya çıkar. Bilip de kabullenmek istemezler. Bazıları hiç ama hiç inanmaz şimdi sizlere bir şeyler paylaşacagım...
(Ateist forum'dan)

En çok sorulan sorular:

''Allah varsa neden, insanlar ve hayvanlar eziyet çekiyor neden fakir ve zengin oluyor'' ...

Cevap: Genellikle pasif değersiz saldırgan kişilerdir. Bir laf bilseler böyle demezler... Ne diyelim Yazık .Bir kere islamın içine girseler bu eziklikleri olmazdı. Böyle insanları topluma kazandırmalıyız cidden . Yazık demek günah ama ben yazık diyorum onların durumuna asla düşmem ve siz mümin kardeslerim!

Allah bizi bu dünyaya sınama için göndermiştir. Allah kusursuz yaratandır. Evrimde onların tarağıdır! Peygamber efendimiz bir hassa söylemiştir, ''hayvanların akılları kısıtlı oldugu gibi Canları Ne durumda olursa olsun acımaz'' Diye. Mantıken sınama için gelinen bu dünyaya karşımıza kötü şeyler çıkarır. Merhametle karşılamalı üzülmeliyiz. Ama yine açıklamalarda bulunursak onların katı pasifliği yüzünden inandıramayız... Allah affetsin! Allah onları taksaydı eğer yok eder veya çarpardı, BU İNSANCIKLAR BİZİM GİBİ İYİ İNSANLARI SINAMAYA YARIYOR NE YAZIK Kİ ... BİR MİLYON KÖTÜ İNSAN BİR AVUÇ İYİ İNSANI SINAMAYA YARAR!

Her şeyleri açıklamaya çalışıyorlar ama ne yazık ki yapamıyorlar. Allah yok ise eğer nasıl bir insana cin çarpabiliyor nasıl büyü yapılabiliyor, nasıl hasta uçup gidip geliyor ve yaşadıklarını anlatıyor bunu da açıklasınlar her şeyden sıyrılıyorlar! Çok zeki olduklarını sanıyorlar sorunlu olduklarını bile bile ...

Bir din bir görüş, istatisliğine göre anormal davranışlar sergiliyen insanlar din sahibi toplum'A göre daha inançsız (dinsiz) ve pasif oluyorlar. Sadece o değil ekonomi ve siyasettede. Genellikle Milliyetçi oluyorlar. Genellikle asosyal pasif ve inatçı huysuz depresyona daha yatkın oluyorlar. Ailelerini kaybetmiş veya görmemiş sevgisiz büyümüş oluyorlar. Allah bu insanlara yardım etsin . .. Amin

sıkı takipçinim tüm yapıştırmalarını zevkle okuyorum, böyle devam süslüman kardeşim :cici:

Allah cc razı olsun karşim

Bir kardeşimde benden gelsin.Kendini çok yoruyorsun kardeşim.Gerçek misin değil misin onu da kestiremiyorum.

sıkı takipçinim tüm yapıştırmalarını zevkle okuyorum, böyle devam süslüman kardeşim :cici:

insanlarla makara yapma vede inançlarınla alay etme....ayıp...süslümam deyil müslüman ...iştesiz bunu anlayamıyorsun insanlarla alay etmeyi çok seviyorsunuz

insanlarla makara yapma vede inançlarınla alay etme....ayıp...süslümam deyil müslüman ...iştesiz bunu anlayamıyorsun insanlarla alay etmeyi çok seviyorsunuz

ben insanların inançları ile alay etmiyorum da sen seninle aynı görüşte olmayanlara hakaret ediyorsun, fark orada.

futbolcunun kısırlaştırılmasını talep ediyorum

Biri ateyizlere cevap icin yazi dizisi hazirlar biri kompleks falab der. Bu atayizler size ne etti gardas

hah işte ben de onu soruyom sabahtan beri :o1:

benim kimseyle sıkıntım yok yine söylüyorum ..ben bu forumda fikirlerimi paylaşiyorum..söyledim ya benim ateist arkadaşim var ..ben insanlari hiç bir zaman küçümsemem ..mesele senin gibi diyorsunya biraz daha türkçe öğrenmen lazım ..yani kişileri siz güçümsemeyin yeter ...biz insanlara hiç bir zaman saygısızlik yapma ateistde olsa siz yapmayında ..ben asla yapma::cici:

Yazının tamamına katılmamakla birlikte haklılık payını vermemiz gereken kısımları da var ..
İnsan beynini gökyüzüne doğru uzanan ve ucu bucağı gözükmeyen bir merdivene benzetmişimdir hep ..
Böyle bir merdivenin binlerce basamağı olacaktır ..
Bizler özellikle de Ateler merdivenin bir kaç basamağına kadar çıkıp sanki tamamını çıkmışlar gibi davranmayı pek severler .. Oysa çıkıp çıkabildikleri yer ancak nefeslerinin yettiği yerdir, merdiven hala devam etmekte ..
Sonuna varamadığın bir yolun sonunda " hiç bir şey yok " demek yine sonuna varılmayan yolun " sonun da Yaratıcı bizi bekliyor " diyen inançlı kişinin tepkisinden hiç bir farkı yoktur ..
Yani ateler de bir yerde hiçliğe iman eden müritlerdir ..

Geri