embesil
Üye
narsistim
![]()
Nara tapan mı narı seven mi demek narsist? Hayır yani bilelimde bizde karpuzist miyiz değil miyiz bilelim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
narsistim
![]()
Nara tapan mı narı seven mi demek narsist? Hayır yani bilelimde bizde karpuzist miyiz değil miyiz bilelim.
Üstüne bastınız efem. Nara tapıyorum ben, ordan şey ettim.
Bence sizde ufak bir kirazistlik var gibi ama yine de siz bilirsiniz.
Bu konu gerçek mi kendi aranızda makara mı çeviriyorsunuz öbür konuyu da gördüm çünkü şakaysa komik değilgerçekse de merakımı mazur görün yaşınız kaçtı acaba?
Kavga etmek de günah mı sayın mümin müslüman Futbolcu
Hepiniz yanacaksınız pis atayzzler.s
Müslümanlar cennete girecek taam mı :hih:
Her ne olursa olsun gunahi birak kavga yapmak hacizlikdir fikrini kullan kavga yapma
Cennete kimin gireceğini Rabbim bilir ondan baska kimse bilemez ..
Teşekkür ederim mümin kardeşim bilgi için.
İnsanlarla makara yaparak bir gerleremi gelmeye calisiyorsun boyle yapmasan jyi olur bence boyle yapmayla be i kucuk dusurmuyorsun kendini kucuk dusuruyorsun
Aa aa ne dedim aşk olsun.
Şurada soru sordum sen cevap verdin, ben de teşekkür ettim.
Hayır şurada ataistlere laf söylemeyi biliyorsunuz da, küçük düşürme çabasına giriyorsunuz da, böyle müslümanlıktan bahsediyorsunuz da, dini yanlış lanse ettiriyorsunuz bir şey demiykruz da, şurada teşekkür ettim diye gördüğüm müdahaleleye bak![]()
Ya alay etmiyorum ben :/