Ateistlerin Bakar Kör Olmaları

Konu sahibi son olarak 972 gün önce görüldü
2 yıldır üyeyim . Kimsenin inancı beni ilgilendirmez . Ama birileri Allah desek alay edecek karakterde hemde bunu gözümüze soka soka yapıyor . Dini konu açıyoruz hakaret alay . Bunu biz değil müslüman olmayanlar başlattı

keşke okuma merakınız olsa da tüm mesajları okuyabilseniz, okusaydınız verdiğim cevabı da görürdünüz. Kuranın bile ilk emri oku ama siz daha burayı bile okumuyorsunuz

bakın ne yazmışım;

bu tür tartışmalar son derece yararlı, bakın daha şimdiden rab kelimesini öğrendiniz.

olasılıkla olmuyor suyun tam rengine onu soruyoruz demek ki yaratan bir güç var

2 yıldır üyeyim . Kimsenin inancı beni ilgilendirmez . Ama birileri allah desek alay edecek karakterde hemde bunu gözümüze soka soka yapıyor . Dini konu açıyoruz hakaret alay . Bunu biz değil müslüman olmayanlar başlattı

aynen kardeşim yinede biz alay ediyormuşuk yazıklar olsun böyle düşünenlere

olasılıkla olmuyor suyun tam rengine onu soruyoruz demek ki yaratan bir güç var

İşte o yaratan güce ışın spekturumu denir. Şimdi anladığınızı umuyorum.

Demek ki neymiş azizim; açıklayamadığınız her olaya tanrı yapıyor derseniz ve birisi bunun gerçek nedenini ortaya çıkarırsa tanrıyı küçültmüş oluyorsunuz.

2 yıldır üyeyim . Kimsenin inancı beni ilgilendirmez . Ama birileri Allah desek alay edecek karakterde hemde bunu gözümüze soka soka yapıyor . Dini konu açıyoruz hakaret alay . Bunu biz değil müslüman olmayanlar başlattı

Bu mesaja bakarak Futbolcu'nun ateist olduğunu mu ima ediyorsunuz?
Çünkü bu tarz konuları üçünüzden başka açan kimse yok.

Facebook sayfalarından çalıp burada kendinizin gibi paylaştığınız "Ateistlere cevaplar" yazı dizisini ne çabuk unuttunuz.

Demek ki bu tür tartışmaları bizler değil sizler açıyorsunuz.

İşte o yaratan güce ışın spekturumu denir. Şimdi anladığınızı umuyorum.

Demek ki neymiş azizim; açıklayamadığınız her olaya tanrı yapıyor derseniz ve birisi bunun gerçek nedenini ortaya çıkarırsa tanrıyı küçültmüş oluyorsunuz.

Her küçük ALLAH IN ELİNDE

@Xerath

sabrın sonu selamet derler ama ben bu sabrın sonunda selamet göremiyorum hocam.
bence boşuna vaktini harcıyorsun. boşver :bekle

@Xerath

sabrın sonu selamet derler ama ben bu sabrın sonunda selamet göremiyorum hocam.
bence boşuna vaktini harcıyorsun. boşver :bekle

Azizim normalde bu tür eleştirileri yapmam ama bu arkadaşımızın yaşadı dramdır.
Tanrıyı küçültüyorsunuz diyorum, her küçük Allah'ın elindedir diyor.

Niye bunu dinsizlere yazmadınız acaba tepki gelir diyemi cekiniyorsunuz adam dinini savunuyor niye bu tepki ?
Dikkat çekmek için koyu renkle yazmasaydınız da ne demek istediğinizi rahatlıkla anlayabilecek zekaya sahibim:)
Ayrıca komik olmayın lütfen, kimden ne tepki gelecek diye çekineceğim ? burası neresi ki? alt tarafı bir forum çok rahatsız olursam çeker giderim.Ben sizin kadar önemsemiyorum. Ben yorumu herhangi bir şahsa yazmadım yorumları okursanız görürsünüz lakin siz programlanmış gibi saldırmaya yer arıyorsunuz anlaşılan. Bahsi geçen beyefendi alıntı yaptığı için cevap verdim , ilk yorumum iki tarafında saygı göstermediği idi. Ayrıca ben buradaki dini inancını her fırsatta açıkça söyleyen insanların başında geliyorum. Müslümanım ve bununla her zaman gurur duyuyorum fakat kimseye kendi fikirlerimi kabul ettirmek için onlara cahil muamelesi yapmıyorum yapanları da yanlış buluyorum.Bu benim din kardeşim olsun ya da olmasın değişmez. Siz de öylesiniz, "bu dinsizler" dediğiniz insanlar da.

Mevzuyu anlatabildi isem ne mutlu bana, anlatamadı isem o da anlayamayanların sorunu. Kaldığınız yerden devam siz,ediniz kolay gelsin.

Kendimi Reha Muhtar tadında tartışma programı seyircisi gibi hissediyorum.

Bakınız: Hem sığ, hem yapay.

Ben robot degilim programlanayıp kardesim :) Birileri tartısırken araya girdiniz mi bizler gibi birininde araya girip size bir kac soz soylemesine tepki vermesine gerip karsılamayın lütfen rica ederim.Size asa müslüman degilsiniz demedim ya yapmayın cok kızmıs olmalısınız bana kızmayın sakın olun lütfen Pc fişini de cekmeyin sizin gibi Müslüman arkadaslarımızı forumda gormek bizi mutlu ediyor kırmak iştemedim assında sizi. Mueddeb

Geri