Jesse James
Altın Üye
Ooo
Konu dinsizlerin zoruna gitmiş .p
Len uğraşmayın şu azınlıklar ile. Onlar bu dünyada misafir.
Asdfdsa
Asdfdsa
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ooo
Asdfdsa
Müslümanlara göre Hristiyanlar, Musaviler ve Dudistlerde dinsizdir. Bu hesaba bakarak 2 milyar müslüman varsa 5 milyar dinsiz var. Bence azınlıkta olan sizlersiniz.
Konu hakkında daha mantıklı yorumlarınız varsa buyurun, aksi halde yazmış olmak için yazmayınız.
Senin kafa bu kadar çalışıyor işte.
Sadece Ateistler desitler vs. Dinsizdir.
Hristiyan Musevilerin dinleri vardır HRİSTİYANLIK YAHUDİLİK VS.
Hadi şimdi bi daha hesap yap ta gör ne kadar az ve acizmişsiniz.
Hele hele şuna teşekkür edene de bakın asdfdsa
Bunların hepsi değiştirilmiş dinler olduğu için tanrı katında tek din islamdır sözlerinden bihabersiniz. Örneğin İznik amentüsü sırasında geçerli inciller kabul edilmiştir.
Şimdi tekrar hesaplayınız.
Bayan sana kapak yapmış ruhun duymamış.
Budizm de bir dindir, yani inanırlar.
Sen çok değişik bir insansın he. Forum aleminin gördüğü en trol adamsın![]()
Bunların hepsi değiştirilmiş dinler olduğu için tanrı katında tek din islamdır sözlerinden bihabersiniz. Örneğin İznik amentüsü sırasında geçerli inciller kabul edilmiştir.
Şimdi tekrar hesaplayınız.
Bir "hak din" vardir bir de "batil dinler" vardir; Allah katinda su anda gecerli tek din İslâm, digerleri de din ama hukmu yok.
Okumanız ve idrak etmeniz gereken yerleri işaretledim. Başka bir merakınız veya yardım edebileceğim bir konu var mı ?
kardaş hala bizim soruya bir yanıt alamadık
Cevapları daha dikkatli okursanız verdiğim cevapları görebilirsiniz.
Göremiyorum altan.
ozaman doktora git
Bütün ateistler doktora mı gitmeli?