Xerath
Gümüş Üye
Seve seve.
Bir imza da benden sizlere gelsin.
Dilediginizce yanabilirsiniz.
Çok teşekkürler, keyifli forumlar dilerim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Seve seve.
Bir imza da benden sizlere gelsin.
Dilediginizce yanabilirsiniz.
Sapık anne dizinden tahrik olan ufacık kızlarla evlenenleri ölüyle cinsel ilişki yaşayanları kafa kesip kestiği kafayla top oynayanlardir.
Ayrıca karşındakine saygı duy ki onunda sana saygısı olsun.
o söylediğin şeyler muslumanlara has bir özellik gibi yazmissin ama dünyadaki en büyük sapıklık pislik kafirlerdedir..
ben insan oldukları için saygı gosteririm ama asla ateist oldukları icin değil.. Çünkü Allah kendine şirk kosanlari lanetliyorken ,ben nasıl saygi duyayim ?
bu da bir nevi Allaha isyan olur.
:hi:
Bu kendinden emin konuşmaların hastasıyım.
ateizme duyulan saygı kadar İslama ve Muslumanlığa saygıyı ne kadar görüyoruz cok merak ettim bu forumda..
Allaha isyan ediyor dinsiz,Yaradanini yok sayiyor,biz saygı duyalim..bu ne perhiz,bu ne lahana turşusu..
ateizme duyulan saygı kadar İslama ve Muslumanlığa saygıyı ne kadar görüyoruz cok merak ettim bu forumda..
Allaha isyan ediyor dinsiz,Yaradanini yok sayiyor,biz saygı duyalim..bu ne perhiz,bu ne lahana turşusu..
Kocaman bir ironi örneğidir,''saygı'' kelimesinin anlamını bilmeyen birinin,cümlelerinde ''saygı''dan bahsetmesi.
Herkesin inancına saygı duymak zorundasınız bunları demek için,bana kalırsa.
Dinde zorlama yoktur,zira Orta Asya'dan beri süregelen tarihimize bakarsanız,islamiyetin hoşgörü ile yayıldığını rahatlıkla anlayabilirsiniz.
Tekrar ne zaman girerim kim bilir,o yüzden şimdiden sizin yazacağınız veya yazmak isteyeceğiniz şeyleri cevaplayayım;
-Hayır,ateist değilim.
-Hayır,Hdp'li değilim.
-Hayır,hiç bir partiyi tutmuyorum.
Teşekkürler.
Sizin yorumlarınızı pek önemsemediğimi zamanında yazmıştım ama mesajlarıma yorum yazmadan duramıyorsunuz
İslam hoşgörü dini bunu biliyoruz , Ben Ateizme saygı duymuyorum , çünkü o inanç değil , inançsızlık ve Allah katında lanetlenmiştir.
saygı duymadan saygı beklemenin kafası nasıl ? ne kullanıyorsun sen var sayıyosun ama pek bi faydası olmamış insanlık adına heralde bug var sende hacı loading yarıda kesilmiş sende
aga bişi sorucam neden yalnızca bayanlara cevap veriyorsun dikkatimi çektide ?
Sizin yorumlarınızı pek önemsemediğimi zamanında yazmıştım ama mesajlarıma yorum yazmadan duramıyorsunuz
İslam hoşgörü dini bunu biliyoruz , Ben Ateizme saygı duymuyorum , çünkü o inanç değil , inançsızlık ve Allah katında lanetlenmiştir.
Ben saygıyı Ateist bir kişinin insanlığına gösteririm İNSAN OLDUĞU İÇİN , ama asla Ateistlik makamına ve ateizmle alakalı bir isteğine saygı göstermem , eğer bunu yaparsam(k) , ondan ne farkımız kalır .. ?
kardeş alıntı sırasına göre cevap verdim , az bekleseydin yorumumu görürdün![]()