Ateistler Yakılmak İçin Topbaş'tan Fırın İstiyor

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti

Sapık anne dizinden tahrik olan ufacık kızlarla evlenenleri ölüyle cinsel ilişki yaşayanları kafa kesip kestiği kafayla top oynayanlardir.

Ayrıca karşındakine saygı duy ki onunda sana saygısı olsun.

o söylediğin şeyler muslumanlara has bir özellik gibi yazmissin ama dünyadaki en büyük sapıklık pislik kafirlerdedir..

ben insan oldukları için saygı gosteririm ama asla ateist oldukları icin değil.. Çünkü Allah kendine şirk kosanlari lanetliyorken ,ben nasıl saygi duyayim ?
bu da bir nevi Allaha isyan olur.
:hi:

Ateistlerin isteği yerine getirilsin

o söylediğin şeyler muslumanlara has bir özellik gibi yazmissin ama dünyadaki en büyük sapıklık pislik kafirlerdedir..

ben insan oldukları için saygı gosteririm ama asla ateist oldukları icin değil.. Çünkü Allah kendine şirk kosanlari lanetliyorken ,ben nasıl saygi duyayim ?
bu da bir nevi Allaha isyan olur.
:hi:

Senin inancının beni ilgilendirmediği gibi benimki de seni ilgilendirmiyor. Birine inancı görünüşü için saygı duyman zaten saçma olurdu. Saygı karaktere ve fikirlere duyulur, ben inanmıyorum. İnanmamamın sana bir zararı olmadığı gibi bir sana getiriside yok. Öbür dünya cennet cehennem tanrı din kitap görüldüğü üzere tartışmaya açık.

Sonuç olarak içinde kiliselerin de bulunduğu bir ülkede yaşıyoruz.
Bu istek sadece ateistlere özel olmayabilir.Hristiyan veya diğer dinlere inanan kişilerinde öldükten sonra isteyebileceği bir şey.
Bu konu bir çok açıdan ele alınmalı ve bence bu isteğe saygı duyulmalı.

ateizme duyulan saygı kadar İslama ve Muslumanlığa saygıyı ne kadar görüyoruz cok merak ettim bu forumda..

Allaha isyan ediyor dinsiz,Yaradanini yok sayiyor,biz saygı duyalim..bu ne perhiz,bu ne lahana turşusu..

Tercih meselesi...Yakılmayı istemek hiç bana göre değil.Gömülmek en temiz ve olması en doğru bir yöntem.Ganj nehrinde yakılıp sonra kimi ilginç rahiplerce bir kısmının yenilmesi ve denize küllerin bırakılması aklıma gelince, aslında ürkütücü ve görüntü kirliğiği gibi...

ateizme duyulan saygı kadar İslama ve Muslumanlığa saygıyı ne kadar görüyoruz cok merak ettim bu forumda..

Allaha isyan ediyor dinsiz,Yaradanini yok sayiyor,biz saygı duyalim..bu ne perhiz,bu ne lahana turşusu..

Kocaman bir ironi örneğidir,''saygı'' kelimesinin anlamını bilmeyen birinin,cümlelerinde ''saygı''dan bahsetmesi.
Herkesin inancına saygı duymak zorundasınız bunları demek için,bana kalırsa.
Dinde zorlama yoktur,zira Orta Asya'dan beri süregelen tarihimize bakarsanız,islamiyetin hoşgörü ile yayıldığını rahatlıkla anlayabilirsiniz.
Tekrar ne zaman girerim kim bilir,o yüzden şimdiden sizin yazacağınız veya yazmak isteyeceğiniz şeyleri cevaplayayım;
-Hayır,ateist değilim.
-Hayır,Hdp'li değilim.
-Hayır,hiç bir partiyi tutmuyorum.
Teşekkürler.

Yaman tartışmacıymışsın delikanlı.

Ne gereği var yani bunun? Neye tepki bu?
Öyle yada böyle öldükten sonra azot karbon döngüsüne katılacaksın, yakılmayı gündeme getirmenin anlamı ne...

Ateizm Derneği, ateistleri marjinalleştirmek yerine ateistlerin temel sorunları üzerinde dursa daha iyi bir iş yapmış olur.

Öldükten sonra... Evet... Nazım Hikmet'in dizelerinde dediği gibi:

Yoldaşlar, ölürsem o günden önce yani,
- öyle gibi de görünüyor -
Anadolu'da bir köy mezarlığına gömün beni
ve de uyarına gelirse,
tepemde bir de çınar olursa
taş maş da istemez hani...

gomulmek bana en iyi alternatif gibi geliyor ya, bi karikatur vardi bununla ilgili, oldukten sonra vucudumun etkilere tepki verebilecegini dusunuyorum ve bu durumda yakilmak mi gomulmek mi beni daha cok etkiler karar veremiyorum diye :D onun disinda no pasaran'a katiliyorum ateisterin nasil gomuleceklerinden ziyade diger sorunlarini dusunmeleri taraftariyim, cool gibi bi kafayla basa cikma yollari falan gibi :D

saygı duymadan saygı beklemenin kafası nasıl ? ne kullanıyorsun sen var sayıyosun ama pek bi faydası olmamış insanlık adına heralde bug var sende hacı loading yarıda kesilmiş sende

Kocaman bir ironi örneğidir,''saygı'' kelimesinin anlamını bilmeyen birinin,cümlelerinde ''saygı''dan bahsetmesi.
Herkesin inancına saygı duymak zorundasınız bunları demek için,bana kalırsa.
Dinde zorlama yoktur,zira Orta Asya'dan beri süregelen tarihimize bakarsanız,islamiyetin hoşgörü ile yayıldığını rahatlıkla anlayabilirsiniz.
Tekrar ne zaman girerim kim bilir,o yüzden şimdiden sizin yazacağınız veya yazmak isteyeceğiniz şeyleri cevaplayayım;
-Hayır,ateist değilim.
-Hayır,Hdp'li değilim.
-Hayır,hiç bir partiyi tutmuyorum.
Teşekkürler.

Sizin yorumlarınızı pek önemsemediğimi zamanında yazmıştım ama mesajlarıma yorum yazmadan duramıyorsunuz :)

İslam hoşgörü dini bunu biliyoruz , Ben Ateizme saygı duymuyorum , çünkü o inanç değil , inançsızlık ve Allah katında lanetlenmiştir.

Sizin yorumlarınızı pek önemsemediğimi zamanında yazmıştım ama mesajlarıma yorum yazmadan duramıyorsunuz :)

İslam hoşgörü dini bunu biliyoruz , Ben Ateizme saygı duymuyorum , çünkü o inanç değil , inançsızlık ve Allah katında lanetlenmiştir.

aga bişi sorucam neden yalnızca bayanlara cevap veriyorsun dikkatimi çektide ?

saygı duymadan saygı beklemenin kafası nasıl ? ne kullanıyorsun sen var sayıyosun ama pek bi faydası olmamış insanlık adına heralde bug var sende hacı loading yarıda kesilmiş sende

Ben saygıyı Ateist bir kişinin insanlığına gösteririm İNSAN OLDUĞU İÇİN , ama asla Ateistlik makamına ve ateizmle alakalı bir isteğine saygı göstermem , eğer bunu yaparsam(k) , ondan ne farkımız kalır .. ?

Şu anki bulunduğunuz durum :

P6Y2l7.jpg

Ben saygıyı Ateist bir kişinin insanlığına gösteririm İNSAN OLDUĞU İÇİN , ama asla Ateistlik makamına ve ateizmle alakalı bir isteğine saygı göstermem , eğer bunu yaparsam(k) , ondan ne farkımız kalır .. ?

ondan farkının kalmamasıyla ne alakası var moruk , allah senin kalbinden geçenleri bilmiyormu zaten saygı duymak evrensel bir davranıştır gerçi zorlayamam bende zorlarsam senden farkım kalmaz mesela

kardeş alıntı sırasına göre cevap verdim , az bekleseydin yorumumu görürdün :)

yalnızca bu konuda değil üye oldundan beri tartışma konularında gözlemlediğim bir durum ama :D peki peki beni ilgilendirmez işin orası hadi hadi tırtıl seni

Geri