Ateist olma hikayeniz nedir?

Konu sahibi son olarak 78 gün önce görüldü
Ateist bir babanın elinde büyüdüm ve öyle yetiştim ve idim
Anne yokluğuyla Allah'a sıgındım ( aradaki detaya girmiyorum )
Ha yüzde yüz müslümanım diyemem pek çok şartını yerine getirmiyorum , getiremiyorum .An an hala sarsılmalarını yaşamıyor değilim . Ama inanmak bir şeylere sıgınabilmek iyi geldi ruhuma .

Şey mi dostum, yine yangınlar yine ben.

"cocuklari universite'ye yolluyoz okusunlar diye ateis mateis olup geri donuyolar o pokyiyenin usaklari" gibi laflar cok duydum aile buyuklerimden :d Uni'den once / uni'den sonra olayi varmis

Hep arkadasim gelir aklima BöYle konuda
Ateistim demisti Sonra bi gün kaza olmus herkes ölebilirdi o gün diyor Ama Herkes yasiyordu ve
Iyiydi o gün düsündüm ki dedi biri var bizi koruyan biri degil Allah demistim ozaman ..
Dur Sen ona bi yazayim sjsjsj

Gerek ateizmin gerekse putçuluğun kökeninde ne kadar zıt gibi görünselerde maalesef cehalet var.. Tarih boyunca gerek ateistler gerekse din istismarcıları hep aynı uydurmaları esas almışlardır.. Gerçeklere ise düşman kesilirler..

İkisi de Kuran’dan nasipsizdir.. Zaten o yüzden 19 hem inlarcıların hem de müşrik ve münafıkların öfkesini arttırıyor.. Ehli kitap ve müminlerin ise imanını güçlendiyor inanılmaz bir şey ya!

Biliyorsunuz islama inanmayan tümüyle cehennemliktir.kuranda böyle bir söz geçer yüce Allah’ın der ki bizlere”ben insanların çoğunu cehennem için yarattım” bu ne demek oluyor ne yaparsan yap Allah’ın istediği gibi bir kul olamıyorsan,onun isteğiyle,alnına yazılmış kaderinle bir alakasını bulman gerek.insanların çoğu demek,insan nüfusunun yarısından fazlasını kapsar.anlayacağanız 3 te 2’miz cehennemlik..

Kuran’da Allah insanların çoğunu cehennem için yarattım demez. Bu Allah‘a büyük iftiradır..
Ben cehennemi insanlardan ve cinlerden sapanlar için hazırladım der.. Evet insanların çoğu sapar.. Çoğu inanmaz, inananların çoğumda müşrikçe inanır..

O anlamda bir kader Kuran’da geçmez o tarz bir kader anlayışı Allah’a iftira..

Kuran’da Allah insanların çoğunu cehennem için yarattım demez. Bu Allah‘a büyük iftiradır..
Ben cehennemi insanlardan ve cinlerden sapanlar için hazırladım der.. Evet insanların çoğu sapar.. Çoğu inanmaz, inananların çoğumda müşrikçe inanır..

O anlamda bir kader Kuran’da geçmez o tarz bir kader anlayışı Allah’a iftira..
Senin sayende ateist oldum ne kadar tesekkur etsem azdır reiz...

Biliyorsunuz islama inanmayan tümüyle cehennemliktir.kuranda böyle bir söz geçer yüce Allah’ın der ki bizlere”ben insanların çoğunu cehennem için yarattım” bu ne demek oluyor ne yaparsan yap Allah’ın istediği gibi bir kul olamıyorsan,onun isteğiyle,alnına yazılmış kaderinle bir alakasını bulman gerek.insanların çoğu demek,insan nüfusunun yarısından fazlasını kapsar.anlayacağanız 3 te 2’miz cehennemlik..
İnanıp inanmaman önemli değil
Bizim umurumuzda da değil ama cehalet rahatsız edici..
Kuran’ı bilmiyorsun Yabani..
Farkına var kendinin..
İnan demiyorum sana umurumda değilsin ama cahillerden olma..

Geri