Ü
Üyelik Silinmiştir.
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Ateist olunmaz ateist doğulur...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
4 büyük kitap ve coolumsuyu okuduktan sonra oldum.
Abi ben müsaittim sığınıcaktım aslında ama araya o an bişi girdi kaynadıAksine coolumsu sonrası imana geldim, Rabbıma sığındım.
Abi ben müsaittim sığınıcaktım aslında ama araya o an bişi girdi kaynadı
Bişiler olmuştu ya , yoksa ben rahmani olayları erteleyen biri değilimdir.O ara telefon gelmiştir abi, veya tuvalet ihtiyacı.
Bişiler olmuştu ya , yoksa ben rahmani olayları erteleyen biri değilimdir.
Senin sayende ateist oldum ne kadar tesekkur etsem azdır reiz...Kuran’da Allah insanların çoğunu cehennem için yarattım demez. Bu Allah‘a büyük iftiradır..
Ben cehennemi insanlardan ve cinlerden sapanlar için hazırladım der.. Evet insanların çoğu sapar.. Çoğu inanmaz, inananların çoğumda müşrikçe inanır..
O anlamda bir kader Kuran’da geçmez o tarz bir kader anlayışı Allah’a iftira..
İnanıp inanmaman önemli değilBiliyorsunuz islama inanmayan tümüyle cehennemliktir.kuranda böyle bir söz geçer yüce Allah’ın der ki bizlere”ben insanların çoğunu cehennem için yarattım” bu ne demek oluyor ne yaparsan yap Allah’ın istediği gibi bir kul olamıyorsan,onun isteğiyle,alnına yazılmış kaderinle bir alakasını bulman gerek.insanların çoğu demek,insan nüfusunun yarısından fazlasını kapsar.anlayacağanız 3 te 2’miz cehennemlik..