Ateist, Deist ve Türevlerinin Hepsinin Chpli Olması

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç umurumda değilsiniz çok havalıyım xd

Sjdnsjs

images

Kızlar kaos olmuş hiç menşınlamıyorsunuz? :msm:

Biz ashriel ‘i ateistlere deistlere satanistlere feministlere ibret olsun diye yarattık

Yabani sığırının açtığı konulara değil benim tavrım. Çünkü onun nasıl bir sığır olduğu açıkça belli. Her konusunda bizlere hakaretler falan filan. Onu takmıyoruz. Benim verdiğim tepki, o malın konularına olan destek. Yoksa banane kim kime ne veriyor.

Kadirmısırlıoğlunun kıyıda köşede kalmış müridi konuşuyor toplanın üstat Aziz nesin Türk halkının %60 ı aptal demişti insan merak ederdi nerde ve kim bu aptallar diye akparti ortaya çıkınca hepsini bir araya topladı artık bariz bir şekilde görebiliyoruz malafaticus cinsi akgurüh

Min beyciğim konunun açılış amacını cidden anlamadım demeyin.
siz yapmayın bari.
demek ki ben ironi yapamıyorum, imzam da ciddiye alınıyor. :(

Min beyciğim diyen ağzınız bal yesin ashriel hanım.
Siz ironi diyorsanız öyledir tabisi.
Biz sizi hep ciddiye alacağız.
Siz bu ateist dinsiz imansız kitapsız allahsızlara bakmayın.
Evlenek mi müsaitseniz.İmam nikahı da olur.

Aha yüzyıllardır beklediği teklif xddd
Süleyman geçmiş olsun aman hayırlı olsun kjsjasjjd Bardak goşşşş aşriyel hayalindekini buldu evleniyurrrrrr

her zaman almayın bence bu aralar pek ciddi olasım yok çünkü
aaa evlilik teklifi aldım ama heyecanlanamadım bile, böyle kuru kuruya evlilik teklifi mi olur
daha münasip bir konuda çiçeğinizi, çikolatanızı ve en önemlisi bir büyüğünüzü de alıp öyle gelin, düşünürüz.

Başak hanım reca ediyorum yanlış fikirler empoze etmeyelim (korkup kaçarsa snn bn vrya dskajfh)
yalnız bu konuda bu muhabbet hiç olmadı. çıkın gidin şurdan

Ayyy bana hanfendi dedi duydunuz mu kızlaaarrrr :asilkiz:
Bana hanfendi diyen ağzınızı... Neyse Ash hanımcım skype’den devam ederiz forumun ahlak algısını bozmayalım, malum bozulmaya çok müsait :torpu: ( Yine laf soktum çok mutluyum :msm: )

bundan kelli beni de kimse almaz.mavi bile gitmiş gizlice evlenmiş tosbağa kafalı.
başak hanım kınamızda yüksek yüksek tepelere ev kurdurmayın inşallahu rahman.

Kınayı Eşriyıl Malatyalılar Kooperatifinde paket kuruyemiş ile yapacağı için yüksek yüksek tepelere ev kurulur mu bilemem Süleyman.....

Dededen chpliyiz sormayın. Hatta 4 defa hacca gitmiş babam da Chpli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri