Ateist, Deist ve Türevlerinin Hepsinin Chpli Olması

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimleeer kimleeerleee koolll kolaaa girmiş gidiiyooorr (burayı tayyibin uslubuyla okuyun)
Chpliler mi ateist, ateistler mi chpli? fdsfds

Aslında muhtaç bırakıldıkları için CHPlilerdir. Alternatifleri yoktur. İp'çi olacak halleri hiç yoktur.

tüm chp liler ateist deist değildir
tüm akp liler Allahi akp li sanmıyor
tüm kürtler terörist zihniyetli değildir
tskler

Yabani’nin konularını kaale almayan, bizzat ona benzeyen Ashriel ajsjajja

Akp liler ile ilgili konuya bu kadar salakça konumu olur demiştim ama daha fazlasıda olabiliyormuş salaklığın bir sınırı yok tabiki.

Herhangi bir suç teşkil etmeyen durum. Alkol kullanmayı, inançsızlığı, farklı dünya görüşüne sahip olmayı kriminalize etmek bu ülkeye yapılan bir kötülüktür. Tabii bunu konuyu açan arkadaş için söylemiyorum, bu ayrıştırıcı dili yıllardır devamlı kullanan siyasetçiler için söylüyorum. Bir kötülüktür çünkü toplumu inanç gibi en hassas noktasından kaşıyıp durmak, karşı tarafta bu ülkenin vatandaşı değil de düşman askeri varmış gibi lanse etmek, birinci ağızdan meydanlarda "bunlar terörist, bunlar ateist" diye bağırmak, bu ülkeyi iç karışıklığa kadar götürebilecek tehlikeli bir iştir. Yürütmenin, yargının adam gibi çalışabildiği az buçuk medeni bir ülkede, yaptırımı olan bir şeydir.

Ayrıca hali hazırda muhafazakar bir aileden gelip, bir süre muhafazakar bir hayat yaşayıp, sonrasında bunlara yönelen insan sayısı da hayli fazladır. CHP'lilik dinsizliği öğütlemez ama her görüşe saygıyı öğütler. Toplumu bir arada tutacak şeyin farklılıklara saygı olduğunu öğütler. Din ve vicdan hürriyetinin gerekliliğini öğütler. İş bu arkadaşların genelde CHP'li olması, olsa olsa kendilerine saygı duyan, dışlamayan partinin onlar olmasından kaynaklıdır. Diğer büyük partilerde, AKP ve MHP'de, inançsız olduğunuzu veya bir yaratıcıya inandığınızı ama Müslümanların inandığı yaratıcıya inanmadığınızı söylediğinizde kapı dışarı edilmeme ihtimaliniz kaçtır?

Akplilere, Mhplilere, Allaha saldırılan, Hakaret edilen konulara alkış tuttuğunuz ,yada sinsice desteklediğiniz sürece bu tür konuların açılmasına ses çıkarmayacaksınız.
Genelleme ise genelleme !
İşinize gelene eyvallah, gelmeyene çemkirmeyeceksiniz.
Muhafazakarlar Akpyi , Konuda bahsi geçenler de Chpyi destekler.
Genel olarak tespit doğrudur.

Bknz. İstisnalar kaideyi bozmaz

Konuyu Yabaniyi trollemek ve genellemelerin gerizekaliligina vurgu yapmak icin actim ama ciddiye alan supersonikzeka arkadaslar olmus goruyorum ki.
Uzdunuz.

Keşke her gerizekali konuya bu şiddetle karsi ciksaniz. Gerizekalica olup olmamasi isinize gelip gelmedigine bagli olmasa da ben de biraz olsun etkilenebilsem süslü ancak icin boş cumlelerinizden. :cici:

Leydi kişiliğim aksine izin vermiyor malumat, napabilirim ki :aeg:
Ya ama cidden komik degil mi arkadaslar isinize gelince hak, hukuk, adalet, özgürlük, fikre saygi, inanca saygi cart curt denilmesi :D Cikin su ideolojik kaliplarinizdan da insan oldugunuzu hatirlayin, reca ediyorum.
Ya da çıkmayın amaaan sjxjs

Yabani sığırının açtığı konulara değil benim tavrım. Çünkü onun nasıl bir sığır olduğu açıkça belli. Her konusunda bizlere hakaretler falan filan. Onu takmıyoruz. Benim verdiğim tepki, o malın konularına olan destek. Yoksa banane kim kime ne veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri