Ateist, Deist ve Türevlerinin Hepsinin Chpli Olması

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla bilemiyorum artık. :D O zamanlar uçak yok birşey yok. Muhakkak yolda bir kaçak yollardan sınır değiştirme işlemi gerçekleşmiştir.

bizde çok kaçak et kestik neden kalkıp bunun için arabistana gitmiş gjdhshd
neyse tevbe edelim günaha girmeyelim.
konu hakkında bence de tüm ateistler chpli.biz dededen akpliyiz ama.

bizde çok kaçak et kestik neden kalkıp bunun için arabistana gitmiş gjdhshd
neyse tevbe edelim günaha girmeyelim.
konu hakkında bence de tüm ateistler chpli.biz dededen akpliyiz ama.

Neden mi ? Sen hiç hayatında kaçak et kesip üzerine para aldın mı ?

Herif bunu başarmış işte. :p

acun medya bilir ben bilmem
Bunca zamandır cehabeye verdik de ne oldu ?

Biraz da saadete vereyim.

Merak ettiğim akepeye versem onlar bana ne verir ? Var mı bir bilgin

JZNd9J.jpg

Tespit nasıl yapıldı acaba?

gönderi giren hemen her birey ait olduğunu cenahın penceresinden bakarak değinişde bulunmuş. görüş ya da yorum olarak tanımlamak istemedim keza ait olduğu cenaha maruz kalma durumundan ibaret değişler olduğu aşikar.
siyasi partiler kanunu ve siyasi parti iç tüzükleri olağan haliyle bilinse, tüzel kişilik olarak halkın yönelimleriyle doğrudan yahut dolaylı bağları olmadığı anlaşılır.
fakat hayatın doğal akışı gereği herkes yaşam ve düşünce biçimine yakın olana meylederek rahat hissettiği ortamda bulunur.
bu veriler ışığında baktığımız zaman tecavüzcüsü, hapçısı, yolsuzu, haini, vandalı vb. gibi türevlerinin bolca her siyasi partide olduğunu görebiliriz.

eylemlerimizin sorumluluğunu alıp diğerlerine çamur atmamanın vakti geldi geçiyor. bulunduğumuz siyasi iklimi biz şekillendiriyoruz, hangi siyasi partiye yakınlık hissedip katılım gösteriyorsak oranın genel durumu biziz.
mazisi kirli olmayan siyasi parti anımsayamıyorum, hepsi elinden gelen tüm kötülüğü bu millete reva görmüş ve görmekte.
mühim olan kutuplaşma sonucu şakşakçı olmamak.

Hayatimda bu kadar dogru cok az tespit duydum. Tb.

ateistle deistin türevini nasıl alıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri