Ateist Bir Sevdiğiniz Olsa Ne Yapardınız. ?

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü
Genelde din , iman sövdürttüğümden olsa gerek ateist olsa daha iyi gibi :O

Ateist olmayanla ne yapıyorsam onu yaparım.

ne yapıyorsam onu yaparım.

%C3%A7ok-sak%C4%B1ncal%C4%B1-bir-durum_783898_m.jpg

Kafasına yemek kaşığı ile bir tane vururum: ''Bak acı yok ama hissediyorsun, Allah'ın varlığı da böyledir işte ,fiziksel olarak göremezsin ama hissedersin, tıpkı acı gibi..''
Bu olağanüstü zeka içeren kanıttan sonra kendisi imana gelir ve beraber abdest sırası için kavga etmeye başlarız.
Abdest sırasi için kavga eden mutlu müminlerden oluruz.

Güzel örnek :)

Bu soruyu bana Cuma’nın huşusu içindeyken sormuş olsaydınız “Allahı terk eden, kulunu da terk eder... uzak durun..” derdim ama şuvan tam olarak o huşuda değilim. :8EadJ7:

kızları ayırmadığımı
herkes bilir

tonlarca hurafelerden, batıl inançlardan uzak ve temiz bir ilişkiye işarettir. gıdığından öperim.

Ateist bu zamanda çok klasik. Keşke budist bir sevgilim olsa. Eskiden hindistandan bir arkadaşım vardı çocuk din hakkında çok güzel şeyler anlatıyordu. Ama sırf malligina çocuğa kelime-i şehadeti okutmustuk. Cocukluk iste ama komikti bizce.

Benim en kutsalımın varlığına inanmayan biriyle duygusal ilişki içerisinde olmam oldukça uzak bir ihtimal.

Bu posttan sonra merakıma yenik düşerek sormak istedim, Deist olan er kişi için de aynı düşüncede misin acaba? :)

Bu posttan sonra merakıma yenik düşerek sormak istedim, Deist olan er kişi için de aynı düşüncede misin acaba? :)

Bahsettiğiniz konu yaşam algımın önemli bir boyutuna karşılık gelmekte .. Ve açıkçası üstünkörü yanıt verilebilecek nitelikte de değil.. Kısaca belirtmem gerekirse; evet önemli fakat bir şekilde aşılabilir bir durum kanımca.

Geri