Ateist Bir Sevdiğiniz Olsa Ne Yapardınız. ?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü
Igneyi baskasina
Cuvaldizi kendine.

Seviyom lan kitapsız derdim ve sövüyormuşum izlenimi yaratmazdı

Şöyle biri olurdum belki;

0G1UBO.jpeg

Muhtemelen anlaşamazdık.
Bekara karı boşamak kolay derler bizim orda.
Siz daha forumda sizinle farklı düşünenlerle did9işip kakışıyorsunuz, aynı yastıkta bir ömürü nasıl sürdüreceksiniz anlamak zor.

Hayaller güzel lakin lafla yük gemisi yürümez.

Ha ilkeli bir müslüman değil sözde mülümansanız zaten diyecek bişey yok, sevgilinizden pek farkınız yok demektir :)
Ama vahy anlayan ve yaşayan bir müslümansanız zaten merak etmeyin Deist yada ateist dediğiniz kişi sizden uzak duracaktır :)

insanın yaratıcına olan
yolculuğunun başındayız
fazla şeyetmeyin

Din de dahil olmak üzere politik tutum, kültürel kodların kişiye işlemiş kısmı, benimsenen gelenekler vs. gibi kişinin hayatı algılayışını oluşturan parçalar ve hayat görüşü, tüm yaşamını ve doğallayın insan ilişkilerini kaçınılmaz bir biçimde etkiler. Bu sebeple aynı olmasına gerek olmasa da hayata bakışı benzer olmayan kişilerin uzun vadede ve yakın markajda anlaşması neredeyse imkansızdır. Bu sebeple "isterse ateist olsun seviyoruz ne yapalım", "müslüman olsun biz birbirimizin hayatına saygılıyız :)))" diyen kişiler ya hayatlarına herhangi bir derinlik katamamış ve sosyal ilişkinin nasıl bir şey olduğunu kavrayamamış cahil kimseler ya da bir şey yokmuş gibi davranıp üzerine konuşmamanın o şeye saygılı olmak olduğunu zannedecek kadar (kelime anlamıyla, hakaret olarak değil) aptal kimselerdir.

Gönül kimi seviyorsa...slkssksjs şaka şaka. Olabilir de ama olmamalı.... zaten yürüdüğüm yol, yol değil bir de çıkmaz sokaklara girmelim. Allahım? Kızmıyorsun değil mi?

beni tanıdıktan sonra böyle bir şeyin mümkün olabileceğini sanmıyorum......

bana inansın da, başka neye inanıp inanmadığıyla ilgilenmem.
aşk budur.
sevda budur... hayaaat budur.

• Beğen
Tepkiler: Sux
ateistlik at sevmekten gelir, birlikte kişnerdik.

Geri