Ateist Bir Sevdiğiniz Olsa Ne Yapardınız. ?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü
Yorumlar son derece ilginç...

Öncelikle "Ateist birisi ile sevgili aşamasına gelmeden önce, ateist olduğunu bilmiyor musunuz ki sonradan ne yapacağınızı düşünüyorsunuz?" diye sormak gerekiyor.

İnsanları inançlı-inançsız diye kategorilere ayırmayı kendi adıma doğru bulmuyorum, karşımdaki "vicdanlı birisi mi ve hayata ne katkı sunuyor?" kısmına dikkat ederim.

Hemen ateist olurdum, hanımcılık kazanacak <3

Evlilik, cinsellik hele kadın cinselliği ya da kadınlarla alakalı dini konularda fazla yargılayıcı bir toplumuz. Neymiş dinsiz biriyle eve çıkmış , evlenmiş vs. Bu ilgili dindeki yaratıcının yargılayıp değerlendirebileceği bir şey bence. Dedikodu da günah,göz zinası var çoğu erkeğin yaptığı o da günah. Fakire beş kuruş vermeyen,yolsuzluk yapan ama cumasını kaçırmayan zenginler de var. Bu insanlar dinsiz biriyle aynı evde yaşayan birinden dini açıdan daha mı masumdur? Dini bilgim iyi değil bu konuda. Sadece yargılamadığımı belirtmek istedim. Birileri çalar çırpar,yolsuzluk yapar,milletin karısına kızına göz diker, çoluğunu çocuğunu taciz eder gık demezler. Bu tarz konulara gelince ooo ateistle evlendi, ooo açıldı serpildi o.pu.

Dünden beri biriyle konuşuyorum. Akşam 11'de bir başladık konuşmaya gece dörtte bitti. En son Bursa önermesi yapmak için evliyalar şehri geyiği yaptım ve cevap olarak "benim ilgimi çekmez, ateistim" dedi.

bence ateist ya da hindu ya da inançlı fark etmiyor. neye inandığından çok neyi düşündüğü önemli...

Ateist olmayanla ne yapıyorsam onu…

• Kahkaha
Tepkiler: Sim
Nee şimdi ben ona senin Allahın yokmu kızım
Diyemeyeceğim

eline bir kağıt tutuştururum ve okumasını söylerim sonra da aynı yazının tersten yazılmışını okuturum. meğerse tersten yazılmışı kelime-i şehadetmiş. işte orda ateistliği bozulur.

siri’ye kelime-i şahadet getirtmiş insanlarız ona da getirtiriz n’olcak….

Allam sana sukurler olsun derdim

Kim bilir? Belki de "Façede Dawkins paylaşıp bira içerdik."

yGpDg9.jpg
Shshshdhshd 5 sene önce de komikmişim.

Kürşet hocamız da zaman mekan mefhumunun ötesinde biri olduğunu ispat etti bu vesile ile.

Geri