Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ceza verilmesine sözüm olmaz ancak linç edilmeden yargının vereceği kararı beklemek daha doğru anlamında yazdım yoksa aklına esen birilerini linç etmeyi hak görmeye başladı.Sizi anlıyorum @Lefty
Ama işte ülkede herkes bu kadar inceliği anlamaz. Kibarlık ve tevazuyu bile zayıflık olarak gören adamlarin ülkesi burası. Elbette o oğlan ailesi tarafından Atatürk düşmanı olarak yetiştirildi. İyi de ailesini kim yetiştirdi? Elbette başka ellerde bir cevhere dönebilirdi. Elbette bu insanları da kazanabilmek gerekli diye düşünenler olabilir.
Fakat burası İsveç degil. bu olaylara üst perdeden cevap vermezsek maymunlar cesaret kazanıyor. Gemi azıya alıyorlar. Sen ben gibi insanlar da belli bir süre sonra bu hainliği normallestiriyor ve "aman işte yapmış bir cahillik" diyip geçiyor.
Bu kabul edilemez. Cumhuriyete verilen yirmi yıllık ara da bittiğine göre artık bu densizliklere kan beynimize çıkmış gibi reaksiyon vereceğiz.
Sosyal medyada aklına geleni yazanlar yerine köşe yazarları, haberciler v.s ya da aklı başında tepki verenlere de sözüm olmaz. Yargının harekete geçmesi için bu kez her şey ortadaydı ve video izlenemeyecek kadar kötüydü.@Lefty tepki olmayınca yargının isteksiz hareket ettiğini gözlemledim.
Sosyal medyada aklına geleni yazanlar yerine köşe yazarları, haberciler v.s ya da aklı başında tepki verenlere de sözüm olmaz. Yargının harekete geçmesi için bu kez her şey ortadaydı ve video izlenemeyecek kadar kötüydü.
İnsanların tepkisi bazen amacını aşabiliyor ve birileri tarafından öldürülebilirdi.
Yargısız infaz yapanlar yüzünden artık dengeleri kurmak çok zor maalesef.