astrolojiye inananlar/inanmayanlar

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Çin burcu yazdım Google a yıllara göre verdi
Ne bileyim
Aaa evet 91 e göre de keçi burcuymuşum ama MS. 91 jklsdf
Amaan Çin çok kalabalık ya aylara göre yapsalar bir sürü burç bulmaları gerekmiş. Kısa yolsan yıllara göre yapmışlar işi kolaylaştırmışlar akıllarınca:D

Sonuç olarak benim burç küçükbaş hayvan burcu demek ki ahah

Aaa evet 91 e göre de keçi burcuymuşum ama MS. 91 jklsdf
Amaan Çin çok kalabalık ya aylara göre yapsalar bir sürü burç bulmaları gerekmiş. Kısa yolsan yıllara göre yapmışlar işi kolaylaştırmışlar akıllarınca:D

Sonuç olarak benim burç küçükbaş hayvan burcu demek ki ahah
Üfff
Alt tarafı 12 burçtan biri
Niye kıvırıyorsun ki

Annem doğum saatimi hatırlamadığı için bunca yıl yükseleni mi bilmeden geçirdim..

3.grup da var.Ya da davar.
Astrolojiye ve astrologlara sövenler.

Merkür'ün konumuyla benim hayatımda olan bitenin ne gibi bi bağlantısı olabilir? Veya gezegenlerin dizilişiyle?

Onlar benden bile haberi olmayan uzaydaki devasa gök cisimleri.

Böyle bişiyi ilk kim uydurdu diyecem de, antik çağlarda astroloji bilim dalıydı ama.

Mesela güneş tutulması yaşandığında Vikingler önce korkudan altlarını pisletir sonra devasa bir kurdun güneşi yuttuğuna sonra tadını beğenmeyip geri çıkardığına inanırlarmış.

Astrolojinin, modern bilimin olmadığı çağlardan günümüze kadar ulaşan uyduruk bişi olduğu kesin.
Kesinlikle bir toz tanesi kadar bilim içermez astroloji.

Eğer astroloji safsataysa peki tutarlı tahminlerin nedeni nedir? Orada devreye kuantum fiziği giriyor.
"Kuantum Dolanıklık" dedimiz şey.

Merak edenler "Rosenthal Etkisi" denilen şeyi inceleyebilir. "İnancın ve beklentilerin" geleceği değiştirdiğine (olma olasılığı dahilinde olabilirliği) dair bilimsel deneyler yapılmış geçmişte ve bu bilimsel görüşün doğruluğu tespit edilmiş.

Gerçekten var mı bilmiyorum ama çoğu şeyin uyumlu olduğu ortada. 50/50

Geri