Astrolojiye eskiye göre inananların fazla olması

Konu sahibi son olarak 817 gün önce görüldü
İnançtan ziyade ilgim arttı diyebilirim. Kendimi tanıma ve anlama yolunda faydası olacağını düşünüyorum.

daha neyle karşılaşabilirim dedikçe çok değişik insanlarla tanıştım son birkaç ayda.. büyü yapanından fal bakanına, astroloji, değişik değişik hiç duymadığım dinler, inanışlar garip garip şeyler.. ve ben cidden bunun bu kadar yaygın olduğunu bilmiyordum, çok değişik boyutta her şey .s.s

eskiden bırak saati gününü bilen yokmuş
ekinler ağaçlar falan filan

karakteri çoğu anlarda yansıtabiliyor ama herşeyi buna endekslememek gerek
önüne gelen astrolog

hayatıma sokmadığım, yanımdan uzak tuttuğum kör dindarlardan sonra en cahil kesim.

Zaten inanmıyoruz eğleniyoruz

Binyillarca olusan bir birikime biraz saygi lütfen.

İnanılan dinler de enerjiyi baz alıyor dostlar. İnsan spiritüel bi varlıktır. Allah, tanrı, buda inandığın yaratıcı hangisiyse; doğru enerjiyle, frekansla gönderilmeyen hiçbir dua kabul görmezi size alttan alttan işliyor aslında. Astrolojiyi yalnızca gezegenlerin, yıldızların hareketleri olarak da görmemek lazımı anlatmaya çalışıyorum…
Bomboş bi konuya bomboş bi yorum yapmak istedim evet (.

İç ve dış mihrakların oyunu bunlar. Amerigalılar, İngilişler, İsrayel, bir de Temel

Şeytan tüyü’nün mesajındaki ahura tepkisini, bir an anna karenina diye okudum ve içim hop etti:d Cancağızım, ne çok eğlenmişiz konuda, hissettim valla :d

Geri