Astrolojiye eskiye göre inananların fazla olması

Konu sahibi son olarak 816 gün önce görüldü
Gerçekten böyle bir şey var, alakası olmayan kişi bile bir yerden bir şeyleri yakalıyor. Populerite mi yoksa tamamen ilgi meselesi mi?

Bir gizem arayisi
Bir tutunacak dal
Bir teselli
Bir ana maddeyi benimseme
Tüm planlanrin üzerinde bir plan oldugu kabullenisi.s.s.s
Gibi gibi

Senin de bana gönlün var gibi gibi he Astroloji?

Kimse yokken biz vardık.
düne kadar burc konularından cıkmayanlar da astrolojiyi kötülüyor bir de

aslında inanma değil de sosyal medya olsun arkadaş ortamında muhabbet olsun muhabbete yabancı kalmamak için insanlar genele ayak uyduruyor veya uyduruyor gibi yapıyor.

Özellikle 2000'lerden sonra, internetin yaygınlaşmasıyla,bilgiye erişebilirliğin artmasıyla yaygınlaşan hede.
İnsanlar 12 burç 12 karakter düşüncesinden sıyrılmaya başladı.Horoskobun parmak izi kadar özel olduğunu keşfetti. Atırıyorum bir yerlerde İkizler diye bi takım yıldızı var, şu şu tarihte doğan herkes o karakteri taşıyor kafasında değil artık önemli bir kesim.İnsan olarak gizeme bilinmeyene olan yoğun merakımız da okumaya daha çok itiyor bizi. Tabi işi ticari boyuta dökmek için girişenler falan da var o ayrı.Zaten Astroloji'yi saçma bulanlara baktığınız zaman büyük bir kısmı cahil insanlardan oluşuyor.Astroloji'yi reddettiği için değil; okuma ve bilgi edinip tez sunma eyleminden uzak oldukları için.Bir Celal hoca gibi hayatını kanıtlanabilirlik ve izlenebilirlik üzerine kurup somut veri arayışı içerisinde olan kesimin sayısı çok az. Zaten en büyük izlenebilirlik tecrübesi lise fen laboratuvarında limondan elektirik üretmek olan insanların ne gibi geniş bir perspektife sahip olmasını bekleyebiliriz. Dini kaygılardan dolayı uzak duran var. İslam'dan bahsediyorsak İslam Astroloji ile ters düşen bir din değil.Zaten tanrı inancına sahip olup Astroloji'yi reddetmek kişiyi ayrı bir tutarsız yapıyor.Sen tanrı kavramına kanıtlanabilir bir enerji olmasa da, bilimin bunu keşfetmeye gücü yok deyip inanabiliyorken, kanıtlanabilir olmayan enerji bir yıldıza ya da bir gezegene atfedildiğinde bunu saçma buluyorsan kale alınma konusunda baştan kaybediyorsun zaten.
Velahsıl bol bol okuyalım, bilgiyle kalın.

Burcumun özellikleri ciddi anlamda üzerimde var. Ama sadece burdan yürüyorum. Astrolojiye göre bir takım planlar yapmıyorum bu akıl işi değil çünkü.

Bu bana çok ilginç geliyor. Yapılan bir araştırmaya göre, İngiltere'de Astroloji'ye inanan insanların sayısı Dinlere inananlardan fazlaymış.

aslında inananlar değil de ilgilenenler çoğaldı gibi düşünüyorum ben. insanlar bunun üzerine daha fazla okuma yapıyor. mistik olan şeyler insanların ilgisini çekiyor her daim. inanmak ya da inanmamak tercihini yapmadan bu eğlenceli ve ilginç alanın amatörce keyfini sürenler ya da gırgırıını yapanlar da mevcut. misal ben. hangimiz sevdiceğimizin doğum saatini sormadık ki… ulan hepiniz sordunuz be jdjd
ulan hepiniz yayı ve ikizleri kötülemediniz mi… bunu yaptınız… en inanmayan bile harita konusuna kayıtsız kalamaz… evet bu sux misal… bir de babam var, onu da bir denemeliyiz…
evet ne diyorduk… burçlar… burcunuza göre hangi burç olduğunuzu öğrenmek için @glu beye danışabilirsiniz. ücret konusu ile @Anna Karenina ilgilenmektedir.

aslında inananlar değil de ilgilenenler çoğaldı gibi düşünüyorum ben. insanlar bunun üzerine daha fazla okuma yapıyor. mistik olan şeyler insanların ilgisini çekiyor her daim. inanmak ya da inanmamak tercihini yapmadan bu eğlenceli ve ilginç alanın amatörce keyfini sürenler ya da gırgırıını yapanlar da mevcut. misal ben. hangimiz sevdiceğimizin doğum saatini sormadık ki… ulan hepiniz sordunuz be jdjd
ulan hepiniz yayı ve ikizleri kötülemediniz mi… bunu yaptınız… en inanmayan bile harita konusuna kayıtsız kalamaz… evet bu sux misal… bir de babam var, onu da bir denemeliyiz…
evet ne diyorduk… burçlar… burcunuza göre hangi burç olduğunuzu öğrenmek için @glu beye danışabilirsiniz. ücret konusu ile @Anna Karenina ilgilenmektedir.

rüyalarımın astroloğuuuu .p

yaa aklıma geldi bak o ortam

astronotlar bile daha inandırıcı geliyor.

Ben kendi burcumu kendim seçtim, yada yarattım. "Kaplan" burcu yum. Ve gerçekten de tam bana uyan bir Burç. Bir Kaplan gibi güçlüyüm, bir Kaplan kadar saldırganım, bir Kaplan kadar yakışıklıyım. Burcum hakkında bana biraz bilgi verebilirmisiniz? Çünkü hakkında hiç kaynak bulamıyorum.

Şu ikizlere yapmadıkları muamele kalmadı... Allah korusun mu demediler... allah sizi alsın mı demediler... ikizler burcu yıkılsın, yerine toki yapılsın mı demediler.... ya kustular ya kustular..... iğrençlik bu.. düpedüz şerefsizlik skjh
Gercekten bir burç kaç kere kırılır..........

Şu ikizlere yapmadıkları muamele kalmadı... Allah korusun mu demediler... allah sizi alsın mı demediler... ikizler burcu yıkılsın, yerine toki yapılsın mı demediler.... ya kustular ya kustular..... iğrençlik bu.. düpedüz şerefsizlik skjh
Gercekten bir burç kaç kere kırılır..........

allah hepsini bildiği gibi yabsın… ikizlerin ve yayların ahını çok aldılar daş kalpliler…

Geri