Astrolojiye eskiye göre inananların fazla olması

Konu sahibi son olarak 816 gün önce görüldü
Yalnız Anna hanımı tenzih ederekten ifade etmeliyim ki ikizler burcu insanı zor'dur.. insanı da sabrı da zorlar.. saç baş yoldurur.. (kişiye kendi saçını başını) o yüzden evlerden ırak olması temenni edilir..

sosyal medyada o kadar maruz kalıyoruz ki, insan ister istemez acaba benim burcum hangi gezegenin kaçıncı derecesinde amuda kalkıyor da hayatım bok gibi falan demeye başladı. hele o tivitır alemindeki astrologmuş gibi dolanan, fenomen olmak için çırpınan hesaplar yok mu püh size... biri diyor ki boğa burcu harikadır, öteki gelmiş allah yazdıysa bozsun boğaları diyor. biri boğalar başak ve oğlaklarla anlaşır diyor, öteki boğalara insan olsun yeter diyor. manyak mı edeceksiniz siz bizi? burcumla ilgili iyi bir şey söyleniyorsa sahiplenirim, kötü bir şey söyleniyorsa yükselenime geçerim.-başak-

ek: ikizler kadını cidden çok tatlı. onları sevmek çikolata yemek gibi, spor yapmak gibi anında bedeninizi sarıp enerji veriyorlar. ikizler KADIN-erkek olmadığına emin olduğumuz-larını üzenin iki yakası bir araya gelmez ya da fazla bir araya gelir boğularak ölürler. bilin.

Yo aslında ben rüyaya yatıyorum. Malum oluyor bana.

Benim hikâyem İkizler ve Teraziler ile tanışmam ile başladı.. üstelik bu foruma takılıyorsan kesinlikle burç uzmanı birisin, onun dışında tanıştığın hatun adını sormadan burcun ne diyor..
Balık burcu erkeği, yükselenim başak.. dm kısa bir süre açık kızlar bilginize..

Bi tel Kova burcuna inanıyorum.

aslında inananlar değil de ilgilenenler çoğaldı gibi düşünüyorum ben. insanlar bunun üzerine daha fazla okuma yapıyor. mistik olan şeyler insanların ilgisini çekiyor her daim. inanmak ya da inanmamak tercihini yapmadan bu eğlenceli ve ilginç alanın amatörce keyfini sürenler ya da gırgırıını yapanlar da mevcut. misal ben. hangimiz sevdiceğimizin doğum saatini sormadık ki… ulan hepiniz sordunuz be jdjd
ulan hepiniz yayı ve ikizleri kötülemediniz mi… bunu yaptınız… en inanmayan bile harita konusuna kayıtsız kalamaz… evet bu sux misal… bir de babam var, onu da bir denemeliyiz…
evet ne diyorduk… burçlar… burcunuza göre hangi burç olduğunuzu öğrenmek için @glu beye danışabilirsiniz. ücret konusu ile @Anna Karenina ilgilenmektedir.
Ekibim bu bayram sürecinde çok önemli bir şey keşfetti. Ben de birkaç gündür bu keşfin sonuçlarını ve keşfin toplumda nasıl yankı uyandracağını düşünüyordum. Verilerden elde ettiğimiz ilk sonuçlara göre ev baklavası ile burçlar arasında çok kuvvetli bir korelasyon var ve işin daha da ilginci korelasyonun yönü retrolarla da doğrudan bağlantılı. Bu daha evvel hiç araştırılmamış ve üzerine hiçbir çalışma yapılmamış bir husus. Bu haberin yaratacağı şoku ve heyecanı düşünebiliyor musun? İnanılmaz bir olay bu. Elimizdeki verileri derleyip sonuçları Journal of the International Astrology Society'de yayınlayacağız.

Geri