angie
Elmas Üye
Hayır tabiii sana aşığım ama burc olarak boğa beni bi çekmiyo sanki sklksyay burcunla kalkmış bi de boğaları beğenmiyor… her yerde bi boğa nefreti KÜSEYİM Mİ…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayır tabiii sana aşığım ama burc olarak boğa beni bi çekmiyo sanki sklksyay burcunla kalkmış bi de boğaları beğenmiyor… her yerde bi boğa nefreti KÜSEYİM Mİ…
ben yükselenimin karşıtı olarak ondan mı sürekli balık çekiyorum acaba, mümkün… bi şekille hesaplanıyordu sanki bu, burcundan başlayıp sayıyordun ama unuttum bak tam nasıldı. bir burcun tek karşıtı yoktu sanki, boğa’nın karşıtı akrep sonra bi daha sayıyorduk bi şey daha çıkıyordu, kesin akrep gibi benimki de yaydır.
Bir boğa küserse hayat çekilmez olur, küsme...yay burcunla kalkmış bi de boğaları beğenmiyor… her yerde bi boğa nefreti KÜSEYİM Mİ…
doğru… varlığımızla hayatları öyle bi doldururuz ki yokluğumuzu kaç kadeh doldursanız da aşamazsınız… yine atarlandırdınız beni durun bi konusu dağılmasın nyc beyin. balıkları çekmem kaçınılmazmış zaten görüyorsunuz biraz tedirginim.Bir boğa küserse hayat çekilmez olur, küsme...
@Nyctophilia karşıt burcun antisya burç ile farkı ne ?
Karşıt burç çok daha genel,180 dereceyi baz alan bir tanımlama iken,antisya burcu genellikle 30,90,150 gibi dinamik ve minör-zayıf açıları baz alır.Derece dekan olarak çekim esasını inceler.
Yüzyıllardır bilinse de, harita analizlerinde pek kaale alınan bir uygulama değildir hatta kişisel harita analizinde senin gölge burcun,tamamen harita kompozisyonunla alakalıdır.
Karşıt burcunun Akrep olması, gölge burcunun Akrep olduğu anlamına gelmez.Senin en zayıf yanın karşıt ya da antisya burcun değil gölge burcundur o da eğitimli bir Astrolog tarafından detaylı hesaplanarak bulunabilir.Yukarıdaki karşıt burç yazım çok genel.Senin Boğa burcu olman, seni Boğa dominant yapmaz,Boğa dominat değilsen Akrep'i okuman da sana çok bir şey katmaz.
elbette.
sadece aslanın antisyasi boğa olarak yazıldığından merak ettim.
burada da sen akrep diyince sormak istedim.
akrep burçlarına çekilme nedenim bu yüzden mi ?
toprak baskin olmak mı yani?
Kova etkili kişiler toprak grubunda yer alan başak, boğa ve oğlak burcu ile karşıt burçtur..
Karşıt burcumuz nedir..Uyuşmazlar (özellikle boga) fakat karşıt değiller.
Ay burcun Oğlak senin.
Toprak elementin güçlü evet. Ay Akrep'te de Oğlak'ta da zarar görür. Duygular iyi ifade edilemez. Akrep in de böyle olması ve duygusal derinliğe sahip olmasi seni çekiyor olabilir fakat sen de ateş de güçlü. Akrep sana fazla baskı kurmamalı, köşeye sıkıştırmamali ya da sen ona daha çok bağlanmali,derinleşmelisin aksi durumda çatışırsınız.
Yükselenim ikizler. :/
jüpiter dönerse ekime, dönmezse….
çok mu acıtacak, lütfen doğruyu söyler doktor bey ölecek miyim :/Cıss yapcak seni Jüpiter
çok mu acıtacak, lütfen doğruyu söyler doktor bey ölecek miyim :/