Astrolojik gündem

Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Bu başlık altından ülkeler astrolojisi ve önem arz eden Astroloji gündemi ile alakalı bilgiler aktarilacaktir

Son düzenleme:
Bir kaç gun içerisinde Mars ve Plüton 0 derece kavuşacak. Hem de Oğlak burcunda (ikisi de çok kuvvetli) -8 orb farkı ile zaten kavusumda sayılırlar bir süredir ki Rus Ukrayna savaşı da bu süreçte başladı. Pandemide de Pluto Satürn kavuşumu etkili olmuştu. Özellikle önümüzdeki bir hafta kritik. Siyasiler daha uzlaşmacı bir tavır takınmalı ve Rusya yi kesinlike kışkırtmamalı. Bu açı ölümün ötesinde yok etme enerjisi sunar. Mitolojik açıdan Ares ve Hades in işbirliğidir. Oğlak siyaset astrolojisinde ekonomiyi, üst düzey iş adamlarını devlet yetkililerini temsil eder. Ekonomi'de çeşitli yıkımlar, çeşitli üst düzey yöneticilerin istifası ve ekarde edilmesi söz konusu olabilir. Liderler öfkeden ve hırstan uzak durmaya ekstra imtina etmeli ve uzlaşma yolundan caymamalıdır.

Iki gün önceki postumuz burada da dursun

Neredeyse bir yıldır devam eden Satürn Uranüs karesi kök salmış geleneklere,işleyişlere etki ediyor. Satürn Rahu ile girdiği kare kontağı bunu daha da tetikleyecek gibi. Önümüzdeki aylarda yıllardır devam eden kök salmış düzenlerde önemli, kadersel ve de kalıcı değişimlere şahitlik edebiliriz.

''Özellikle önümüzdeki bir hafta kritik. Siyasiler daha uzlaşmacı bir tavır takınmalı ve Rusya yi kesinlike kışkırtmamalı.....Ekonomi'de çeşitli yıkımlar, çeşitli üst düzey yöneticilerin istifası ve ekarde edilmesi söz konusu olabilir. Liderler öfkeden ve hırstan uzak durmaya ekstra imtina etmeli ve uzlaşma yolundan caymamalıdır.''
şimdi hedef tahtasına koyacak beni ama içimde kalmasın. azıcık gündemi takip eden şunu çıkarır zaten. mars kovalamış plüton kaçmış falan filan bunlarla alakası yok.

şimdi hedef tahtasına koyacak beni ama içimde kalmasın. azıcık gündemi takip eden şunu çıkarır zaten. mars kovalamış plüton kaçmış falan filan bunlarla alakası yok.

Yok koymam, herkes düşüncesinde hür. : )
Kısmen haklisin ama ben olaya kehanet olarak değil tutarlılık olarak yaklaşıyorum.
Yanı o postu yazarken odak noktam 'aha bunu bildim' değil, Mars ve Plüton ün Oğlak ta kavuşuyor olmasıydı. Astrolojik tüm kaynaklarda Mars ve Plüton kontaklarının Oğlak'ta yüceldiğinden ve yıkıcılığından bahseder. Yani benim ilgimi dünya yanarken bir yandan bu etkileşimin gerçekleşiyor olması çekiyor. Senin tesadüftür diyerekten devam etmen gerekiyor sanırım bu noktada.)

Son düzenleme:
nycto nekadar sabirli ve sakin yanitlamis. ben astroloji gibi konularda plesk gibi dusunenleri okudukca sinirlerim bozuluyo ve bogazlayasim geliyo.

cok guzel bir konu. ben takibe aldim :emoji_thumbsup:

marsına ve plütonuna laf söyleyip thalassa gibileri çıldırtmak keyif veriyor.

şu an balık yeni ayına mı girmiştik? en son birilerini dinliyordum kafam karıştı. sürekli boğa ve yükselen başaklar için ilişki konuları gündemde. var mı öyle bir gündem, ülkemiz için benim evliliğim oldukça önemli...
plesk sadece satürn'ü değil ambulans sahnesine gülmeyerek tüm tinder'ı karşısına aldı, ona karışmayınız...

şu an balık yeni ayına mı girmiştik? en son birilerini dinliyordum kafam karıştı. sürekli boğa ve yükselen başaklar için ilişki konuları gündemde. var mı öyle bir gündem, ülkemiz için benim evliliğim oldukça önemli...
plesk sadece satürn'ü değil ambulans sahnesine gülmeyerek tüm tinder'ı karşısına aldı, ona karışmayınız...

Evet .
Gökyüzü genel olarak gergin olsa da güzel, Jüpiterli bir yeni ay. Ay ve Jüpiter in kavuşumu hele Balık burcunda kavuşumu çok iyidir. Ay ve Jüpiter kontakları en uğurlu kontaklardan biridir.Yukselen Başaklar için özellikle çok iyi. 7. Evde yani ilişkiler evinde Boğaların da 11. Evinde Trine olarak o da 7'yi görür fakat tabi kişisin haritası da önemli. Mahadashasi, Mars baskısı var mı yok mu, 5 ve 7. Evinin lordlarınin durumu falan. Aslında genel burç yorumları ultra yüzeysel bu sebeple ama doğru yine de yükselen Başakların özellikle Nisan dan sonrası çok iyi. İki yüz küsur yılda bir olan çok özel bir etkileşim olacak. Venüs,jüpiter neptün kavuşumu. Üç gezegen in üçünün de çok kuvvetli olduğu ender bir etkileşim. Bu yıl pek çok yükselen Başak in yüzü haritalarında bir deformasyon yoksa ilişkiden, ortaklıklardan yana gülebilir.

Artık şu balıkların yüzü gülsün ya.....

ZF4jZmb5rQuBLwEHZyO2oKNjZQNjZGNjZQNj.png

Putin in doğum haritası.
Yükselen Akrep, Venüs birde.
Hani şöyle çok tatlı gibi gözüküp içinde bütün tehlikeleri barındıran tipler varya öyle bir dizilim.Korkutuyor Putin ilk intibada vakat karşı konulamaz da bir cazibesi var.Cinsel iştahının da çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Venüs Akrep'te birde ve Jüpiter i görüyor öf.
Ay'ı İkizler de ve 8.Evde.
Duyguları çok yoğun ve şiddetli.Çok iyi kamufle ediyor duygularını. Ay'ı çok huzursuz. Kuvvete muhtemel paranoid, septik bi yapısı var.Fakat onu şansına getiren noktalar da bu septik yönünde saklı.Eğer bu doğum kartı doğruysa ki en tutarlının bu olduğu söyleniyor du sosyal medyada. Ben 2022'nin Putin'e yarayacağını düşünüyorum arkadaşlar. Transit Jüpiter Kendra ve dharma evini görecek natal Jüpiter'inden sekstil alacak.Hatta işgali bilerek mi bu yıl seçti diye düşünmedim değil çok astrolojik bi manyaklık olacak. 4. Evinde yani ülkesinin topraklarını yöneten ve iç huzurunu mutluluğunu yöneten ve de tabi ailesini yöneten evde Venüs Jüpiter Neptün kavuşumu olacak Arzuları neyse gerçekleşme potansiyeli var zaten yakın bir zamanda burada Jüpiteryan bir yeni ay gerçekleşti bir kaç güne de tam karşısında bir dolunay gerçekleşecek bu dolunay enerjisinden sonra bi çok şey sonuçlanacak gibi ki bu sonuçlanan konular lehine olabilir.Bu dolunay ı Natal Jüpiter i görecek.Plüton'u 10. evde ve Jüpiter den kare almış biraz astroloji bilen bunun anlamını bilir. Maalesef işinde acımasız biri ve bunun ne boyutlara ne büyüklüklere varabileceğinin hiçbir sonu yok.Özellikle geçen yıl yani Jüpiter Kova'dayken onun bu işini acımasız yönünü besleyen büyüten gelişmeler olmuş. -Bilmiyorum gündemi takip etmedim pek-Aslında şuanki zamanda verdiği kararlar ile ilgili en büyük tetiklenmeler geçen yılda saklı.Libidosu aşırı yüksek.Bu konuda gördüğüm en güçlü haritalardan diyebilirim.Sosyal medyaya ya da halkına nasıl yansıtıyor bilmiyorum ama Tanrı ve tanrı kavramıyla alakalı içsel bir çatışması var.Hatta saturn'den kare almış. Google da ortodoks yazıyor ama bilmiyorum dini anlamda bi yarası hayal kırıklığı var.Aslında bu açı körü körüne bir inanca ya da bir dogmaya ait olmak olarak da yorumlanabilir ama ben bi hayal kırıklığı ya da çatışma gibi hissettim.Bence kendini yansıttığından farklı biri din konularında.Venüs'yen biri aslında Putin yani acayip estetiksel,zarif ince düşünen bir yanı da var. Mesela Adolf Hitler de Boğa burcuydu Venüs'yendi çok garip mesela bu tarz liderlerde gözümüz direk Mars'ı Plüto yu arıyor ama Venüs genelde hepsinden güçlü oluyor.Plüto'su da çok güçlü o ayrı tabi de.Dediğim gibi bu kart doğruysa 2022 ona yarayacak diye düşünüyorum.Boşaltım sistemi,böbrekler ve sinir sistemi hassas.Beyin ile alakalı önemli bir rahatsızlık geçirebilir.Haritasında kala sarpa yoga yani ejdarha yogası neredeyse tetiklenecekmiş. Bu yogaya sahip insanlar çok hızlı yükselişler yaşayıp şiddetli düşüşler yaşarlar genelde fakat yoga tam tetiklenmemiş. Düğümler ekseni dışında kalan gezegenler de var. Şimdilik bu kadar kalsın yazımız.

Son düzenleme:
Astroloji'de üzerinde durulmayan önemli konulardan biri de, kişilerin karşıt burçlarını ve kendilerinden bir sonraki burçları okumamalarıdır.

Karşıt burç; benzer öze sahip olup bu özü 180 derece farklı yansıtan burcu, bir sonraki burç ise; burcumuzun zayıf yönlerini onarmış ve daha olgun hale gelmiş burcu tanımlar.

Örnek olarak Akrep burcunu ele alalım.

Karşıt burcu Boğa, bir sonraki burcu ise Yaydır.

Akrep de Boğa'da benzer öze sahiptir; her iki burç da temasa çok önem verir,para yönetimleri iyidir,güven teması hayatlarında çok önemlidir,kıskanç ve sahiplenicidirler fakat biri sabit ve çok yoğun duygu teması ile bunu hayatına sokarken(Akrep), diğeri yoğun serin kanlılık içeren mantık doğası ile bunu hayatına sokar (Boğa).

Fırtınalar içinde,tek başına hayatla savaşan Akrep'in, havuz başında güvendiği arkadaşlarıyla limonatasını yudumlayan Boğa'dan öğreneceği dersler vardır.Aynı şekilde güvendiği dağlara kar yağan Boğa'nın, yağmurlu bir havada,tek başına camdan dışarıyı izleyip kahvesini yudumlayan Akrep'ten öğreneceği dersler vardır.

Bir sonraki burca ise Yay demiştik.Akrep'in karamsarlık,yalnızlık,kindarlık ve huzursuzluk enerjisi Yay'da şifa bulur.Siyahın yerini pozitif bir renk cümbüşü alır.Bu noktada da Akrepler,Yay'lardan daha pozitif olmayı,daha çok kahkaha atmayı,onları esir almış karmik yüklerden özgürleşmeyi öğrenmelidirler.

Bir sonraki burç kapsamında öğrenecek bir şeyi olmayan, en olgun burç ise Balık'tır.12.ve son burçtur,Moksha'dır.Balık'ta tüm zodyak kuşağının serpintileri vardır.

Balık maddenin sonudur,1'den başlayan egonun 12'de sona erişidir. 12 temanın 12'sinden de vazgeçmek ve ruhu bedenlenme zindanından kurtarmaktır.

Artık O'na doğru yol almaktır.

Son düzenleme:
Muratcım mesela hayatındaki özel insanla burçlarınız karşıtsa, o senin sen onun karşıt burcunsa nasıl olacak, okumamalıdır diyorsun ya @Nyctophilia

ben yükselenimin karşıtı olarak ondan mı sürekli balık çekiyorum acaba, mümkün… bi şekille hesaplanıyordu sanki bu, burcundan başlayıp sayıyordun ama unuttum bak tam nasıldı. bir burcun tek karşıtı yoktu sanki, boğa’nın karşıtı akrep sonra bi daha sayıyorduk bi şey daha çıkıyordu, kesin akrep gibi benimki de yaydır.

Benimki ne acaba? Kesin boğadır. sklj

cıks. yayınki ikizlermiş, yanlış bakmadıysam. ikizler bana o yüzden bu kadar iyi geliyor galiba. yaydan sonra gelen burç da oğlak... oğlak burçlarını da çok severim.

Geri