Nyctophilia
Platin Üye
Cami avlusuna mendil serilesi
Akrep balik
Bence çok iyi bi ikili...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cami avlusuna mendil serilesi
Akrep balik
bence en mükemmel eşleşme terazi ve yengeç...... nereden bildiğimi sormayın.....
sevmiyor değilim de pek güzel tecrübelerim yok diyelim.dflgkj ama iyi anlaşıyorum genelde ikizler burcu ile. sewgilim yengeç yani su grubu<33333Akrep enerjin çok yüksek ama senin haritanda.
Kendini çok Terazi'den saymayabilirsin...
İkizler'i pek sevmiyorsun sanırım,Normalde Terazi ile aynı element ama senin haritana göre sevmemen normal.
Su ve Toprak insanlarıyla daha iyi anlaşırsın.
Ben öleyim o zaman ? :sÇok fazla retro var.
Merkür retrosu senin şu an 2,8ve 5. Evini etkiliyor. Maddi harcamalar,para ile alakalı iletişimler,borç alma borç verme gibi temalara dikkat et.5. Ev özel hayatını da temsil eder ilişkin varsa iletişim problemleri,tartışmalar vs. tetiklenebilir.Merkür 8. Evindeki Ay'ına kare yapıyor.Aynı zamanda annen ya da varlığına önem verdiğin dişi bir karakter de bu saydıklarıma dikkat etmeli.Bu figürlerle iletişimsel bi çatışma da yaşayabilirsin.Bu kare seni çok gergin yapar. Ay zaten 8.Evde huzursuzdur.Üstüne bir de Retro Merkür karesi seni ehvamlı,gergin,sinirli yapabilir.Olumsuz ruh halleri daha çok açığa çıkar bu durumda.Duygusal kararlar alma,alacaksan da çok iyi düşün.Ekim ayı full olmak üzere genel olarak Sonbahar boyunca dikkat et bu söylediklerime.Ay'da Merkür'de yani zihnin önemli temsilcileri allak bullak haritanda şu sıra. Karar alma,inzivaya çekil,fazla iletişim kurma diyor haritan.
ben yani ?Terazi ve ikizler muhtesemligi kalp
ben yani ?
Kova olmadan baluk ve yengeç bir hiçtir diyorumBalığa yengeç gerek.. balığın dilinden başka burç anlamaz
Konusturmayiniz beni bayim.Bence çok iyi bi ikili...
3. KİM? teşekkürler… (başka konunun sorusuydu aklıma gelmişken sorayım dedim)Boğa burcu olduğum olduğum için burçlara inanmıyorum bu yüzden de akrep bir hanımın dest-i izdivacına talibim
Kova burcu kadınını sever anlaşırım da erkeği biraz şey... yani özgürlüğüne falan çok düşkün.. beni aşıyor, ben sıkar boğarım çok ters düşeriz düştükte yakın zamanda, biliyorum erkeğini yaniKova olmadan baluk ve yengeç bir hiçtir diyorum
susuz yaşanmas :s
Yalnız değilsinKova burcu kadınını sever anlaşırım da erkeği biraz şey... yani özgürlüğüne falan çok düşkün.. beni aşıyor, ben sıkar boğarım çok ters düşeriz düştükte yakın zamanda, biliyorum erkeğini yani(((
Seni seviyorum tabiii
Konusturmayiniz beni bayim.
Ben öleyim o zaman ? :s
sıralama değişiyor, sen de ilk 3' tesin.3. KİM? teşekkürler… (başka konunun sorusuydu aklıma gelmişken sorayım dedim)