angie
Elmas Üye
Peki yay kadınının hakkından kim gelir…Yay erkeğinin hakkından en iyi Kova kadını gelir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Peki yay kadınının hakkından kim gelir…Yay erkeğinin hakkından en iyi Kova kadını gelir.
neremiz korkunçama enişteninkiyle yan yana değil… deliye bak gördük herhalde burcunu. üfff şu aşık leyları alın buradan vallah geriliyorum…. koçla yayı eşleyen hayata da bi tükürelim korkunç ikili.
off gönül rahatlığıyla hiçbir burca giydiremiyorum artık sjsjjs :/ her yerden biri… siz aşırı minnoşsunuz morfim, haritanızda başka şeyler baskındır diyelim bari… yine de yolabilirsin müsaitim <3neremiz korkunç
aşırı minnoş değil miyiz biz
kız seni yolarım
boğa burcu olduğum için burçlara inanmıyorum, bu yüzden oğlak benim için de uygun bir eş adayı olabilir. evet
Peki yay kadınının hakkından kim gelir…
la edriyi biri etiketlesin şuraya :ddddddddddBoğa – Oğlak
Boğaları bilirsin, sakin, keyfine düşkün, biraz garantici, hafif ucundan maddeci arkadaşlar. Oğlaklar da ağır başlı, olgun, tutarlı, temkinli ve sorumluluk sahibi insanlar. Bu iki arkadaş bazı konularda ters düşse de aslında mükemmel çift olma yolundaki potansiyelleri çok yüksek. Oğlak belki biraz darlayıp sıkılabilir, tembel Boğa’nın canına tak edebilir. Ama o kadar da her ilişkide olur değil mi? Genel olarak baktığımız zaman iki burcun da hayata bakış açıları, yapıları, ihtiyaçları birbirine çok benziyor. İlişkileri de ayrı orantıda gelecek vadediyor.
seve seve sdklfj @Laedrila edriyi biri etiketlesin şuraya :dddddddddd
Ay kıyamadım şimdi <33off gönül rahatlığıyla hiçbir burca giydiremiyorum artık sjsjjs :/ her yerden biri… siz aşırı minnoşsunuz morfim, haritanızda başka şeyler baskındır diyelim bari… yine de yolabilirsin müsaitim <3
@Nyctophilia bey bu retronun etkisini ve ne zaman geçeceğini bana bir açıklar mısınız? Astrolojiye inanmazken şuan pençesine düştüm.