Astroloji Dünyasının En Mükemmel 3 Çifti

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
bence en mükemmel eşleşme terazi ve yengeç...... nereden bildiğimi sormayın.....

Akrep enerjin çok yüksek ama senin haritanda.
Kendini çok Terazi'den saymayabilirsin...
İkizler'i pek sevmiyorsun sanırım,Normalde Terazi ile aynı element ama senin haritana göre sevmemen normal.
Su ve Toprak insanlarıyla daha iyi anlaşırsın.

Akrep enerjin çok yüksek ama senin haritanda.
Kendini çok Terazi'den saymayabilirsin...
İkizler'i pek sevmiyorsun sanırım,Normalde Terazi ile aynı element ama senin haritana göre sevmemen normal.
Su ve Toprak insanlarıyla daha iyi anlaşırsın.
sevmiyor değilim de pek güzel tecrübelerim yok diyelim.dflgkj ama iyi anlaşıyorum genelde ikizler burcu ile. sewgilim yengeç yani su grubu<33333

Bir ara bende öyle bir merak saldım burçlara, girilen evrelere,evlere vs vs..
Bir kaç yorum aldım kendi burcumla alakalı, o an kaç y.y’da bir o gezegen o eve veya evreye giriyormuş şans kapıyı kesin çalar diye düşündüm.Gerçekten artık birşeyler değişecek ve aradığım veya istediğim yorumlar ve evreler süperdi…
Sonra covid çıktı,ne evre kaldı,ne gezegen nede yorumcular.. herşeyin bir masal olduğuna tam emin oldum.

Balığa yengeç gerek.. balığın dilinden başka burç anlamaz

Çok fazla retro var.
Merkür retrosu senin şu an 2,8ve 5. Evini etkiliyor. Maddi harcamalar,para ile alakalı iletişimler,borç alma borç verme gibi temalara dikkat et.5. Ev özel hayatını da temsil eder ilişkin varsa iletişim problemleri,tartışmalar vs. tetiklenebilir.Merkür 8. Evindeki Ay'ına kare yapıyor.Aynı zamanda annen ya da varlığına önem verdiğin dişi bir karakter de bu saydıklarıma dikkat etmeli.Bu figürlerle iletişimsel bi çatışma da yaşayabilirsin.Bu kare seni çok gergin yapar. Ay zaten 8.Evde huzursuzdur.Üstüne bir de Retro Merkür karesi seni ehvamlı,gergin,sinirli yapabilir.Olumsuz ruh halleri daha çok açığa çıkar bu durumda.Duygusal kararlar alma,alacaksan da çok iyi düşün.Ekim ayı full olmak üzere genel olarak Sonbahar boyunca dikkat et bu söylediklerime.Ay'da Merkür'de yani zihnin önemli temsilcileri allak bullak haritanda şu sıra. Karar alma,inzivaya çekil,fazla iletişim kurma diyor haritan.
Ben öleyim o zaman ? :s

Needo çok fenasın ya
Muhtesem bir ikilisiniz

Kova olmadan baluk ve yengeç bir hiçtir diyorum

susuz yaşanmas :s
Kova burcu kadınını sever anlaşırım da erkeği biraz şey... yani özgürlüğüne falan çok düşkün.. beni aşıyor, ben sıkar boğarım çok ters düşeriz düştükte yakın zamanda, biliyorum erkeğini yani :((((
Seni seviyorum tabiii

Kova burcu kadınını sever anlaşırım da erkeği biraz şey... yani özgürlüğüne falan çok düşkün.. beni aşıyor, ben sıkar boğarım çok ters düşeriz düştükte yakın zamanda, biliyorum erkeğini yani :((((
Seni seviyorum tabiii
Yalnız değilsin
Kova erkeğini ben de sevemiyorum sevemedim
Çok uyumlu gibi uyumsuz :d

Geri