Astral Seyahate nasıl başladım.

Konu sahibi son olarak 3799 gün önce görüldü

zaten bilimsel olarak kanıtlanabilse idi ateist kalırmıydı ortada?Azcık mantıklı olun ya azıcık bir gram mantık kullanın.Hadi kanıtla bana.dönememe şansımın %90 olduğunu bilimsel araştırmalarla kanıtla her türlü ispatlarım dedin ya hadi buyur hadi.hadii

arkadaşım nie kızıosun mantıklıyım zaten sana olanı sölüyorum :D madem bişi paylaşıosun eleştirilere açık ol ayrıca astral seyehatla ne alakası var ataizmin çürütülmesiyle alakalı bilimsel araştırmalarla değil madem çine kadar gidebiliosun akşam bizede gel bende inanıyım adres istersen özelden atıcam erkek sözü ama imkansız yapman yukardada yazdım bende denedim zamanında çünkü ama olmadı en fazla hanisülasyon görüosun yada lucid rüya ruhunu bedeninden çıkarabilme olasılığı yok ruh olayıda bildiğin gibi bi kavram değil vücuttan dışarı çıkartabileceğin kadar opsiyonel bir fenomen değil sana 72 demon ritüeli öneriyim ben onu dene ozmn ruh kapılarını açtığında nasıl cisimler görebilceğine bir bak bilimsel olarak kanıtı yok bunun zaten bilim ruhu senin zannettiğin şekilde adlandırmıo ayrıca senin dilindeki olay şamanizm ve bedensel iradeyle alakalı yukarıdada dediğim gibi adresimi atıyım bulundum yere gel bir objeyi hareket ettirip korkut beni (: amacım yaptın şeyin saçma oldunu kanıtlamak değil yapılmasının çok zor birşey olduğudur imkansıza yakın hatta insanlar bilmior die alıntı paylaşımlarla böle şeyler yapma

Bayım siz kendinizi önemli bir şahsiyet mi zannediyorsunuz?Sırf film çekeceksiniz diye size tapacağımımı zqnnediyorsunuz?ne anladınız he ne anladınız?Mezhebim Hanefilik.Siz önce kendini aşın da arapça kelime kullanmayın cümlelerinizde.Ben Türküm.Tanrının yardımına ihtiyacı olan sizsiniz asıl.Şu kahrolası egonuza tapmaktan vazgeçin artık.Yapınızda var diye aşamayacağınız anlamına gelmiyor bu.Lanet olsun.Kahretsin.

çok sert!.

Alıntı öylemi :)))))))))))))

gkg4dZ.jpg

Çevrenizde karaktersiz insanlar çok olduğu için gördüğünüz herkesi emek hırsızı ve karaktersiz algılamanız mümkün.

q4031V.jpg

VlOAyq.jpg

q4034W.jpg

Bana emek hırsızı diyen ve insanlarla deneyimimi paylaştığım zaman.insanlara bilmiyor(bilmiyorlar diye yazmışım gibi) diyen.Ve hiç bir zaman ödün vermediğim ve laf ettirmemek için elimden geleni yaptığım karakterime hakaret eden(ben öyle algıladım)şahıs sizi tüm varlığımla kınıyorum.

Bayım siz kendinizi önemli bir şahsiyet mi zannediyorsunuz?Sırf film çekeceksiniz diye size tapacağımımı zqnnediyorsunuz?ne anladınız he ne anladınız?Mezhebim Hanefilik.Siz önce kendini aşın da arapça kelime kullanmayın cümlelerinizde.Ben Türküm.Tanrının yardımına ihtiyacı olan sizsiniz asıl.Şu kahrolası egonuza tapmaktan vazgeçin artık.Yapınızda var diye aşamayacağınız anlamına gelmiyor bu.Lanet olsun.Kahretsin.

Şahsiyetimin önem derecesini anlamak için SANA İHTİYACIM OLDUĞUNU MU DÜŞÜNDÜN GERÇEKTEN :)
Bana tapacağımı zannettiğimi zannetmen zanırım zenin zeka zeviyeni ilgilendirmeli ..:)
Arapça kelime kullanma olayına gelince ; ALLAH'ın adını Tanrı diye yazmadığım için ne ben Türklüğüm'den olurum ne de sen Tanrı hitabını kullandığın için imanından olursun .. Amaaa ALLAH'ın " BİZ KURAN'I ARAPÇA BİR LİSAN İLE İNDİRDİK " ayetine rağmen arapçaya olan bu kinini sürdürdüğün müddetçe gün gelir onu da kaybedersin ..
Seni daha fazla sarsardım lakin hasta bir haldesin ve farkında da değilsin .. ALLAH yardımcın olsun ..

Şahsiyetimin önem derecesini anlamak için SANA İHTİYACIM OLDUĞUNU MU DÜŞÜNDÜN GERÇEKTEN :)
Bana tapacağımı zannettiğimi zannetmen zanırım zenin zeka zeviyeni ilgilendirmeli ..:)
Arapça kelime kullanma olayına gelince ; ALLAH'ın adını Tanrı diye yazmadığım için ne ben Türklüğüm'den olurum ne de sen Tanrı hitabını kullandığın için imanından olursun .. Amaaa ALLAH'ın " BİZ KURAN'I ARAPÇA BİR LİSAN İLE İNDİRDİK " ayetine rağmen arapçaya olan bu kinini sürdürdüğün müddetçe gün gelir onu da kaybedersin ..
Seni daha fazla sarsardım lakin hasta bir haldesin ve farkında da değilsin .. ALLAH yardımcın olsun ..

benim zeka seviyemi tartışacak seviyede olmanız için benim geçtiğim yollardan geçip benim yediklerimi yiyip benim yaşadıklarımı yaşayıp düşüncelerimi benimsemeniz gerekmektedir.Sadece yazdığım konuya bu şekil bir bakış açısı ile yaklaşmanız zoruma gitmiştir.Çünkü ben benim düşüncelerim ve yazdıklarıma ister olumsuz ister olumlu olsun eleştiri yapılması beni önemsediğiniz anlamına gelir.Beni önemseyen kişileri kesinlikle bende önemserim.Yazdığınız yazının mantıksız olduğunu pozitif bir şekilde anlatmama rağmen konuya hala aynı bakış açısından bakmanız ve beni incitecek,küçük düşürecek ibareler kullanmanız moralimi alt üst etmiştir.Bu konuda çok hassasım.Sizi incitecek bir ibare kullandığım için üzgünüm.Bu aynı zamanda çevre faktörlerinin etkisi altında yazılmış bir yazıdır konuya yansıttığım içinde özür dilerim.

Ne durumdasın Gitanes? Hala deneyimlerini mi paylaşıyorsun, yoksa bu tecrübelerin gerçekliğini sorgulayanlara laf yetiştirme aşamasında mı tıkalı kaldın? Konudaki ilk mesajımı kaale alaydın iyiydi.. : ))

Ne durumdasın Gitanes? Hala deneyimlerini mi paylaşıyorsun, yoksa bu tecrübelerin gerçekliğini sorgulayanlara laf yetiştirme aşamasında mı tıkalı kaldın? Konudaki ilk mesajımı kaale alaydın iyiydi.. : ))

hiç olmazsa insanların saygı duyup dalga geçmemelerini isterdim.Bilmiyorum ama her ne olursa olsun ben ülkemde medeniyet kırıntıları olduğunu düşünüyordum.kim bilir belki bir gün ülkem istediğim şekilde kalıplanır.Hayırlısı olsun diyelim :)

Astral Seyahate inanırım. Kolay gelsin tecrübelerini paylaşırsan arada sevinirim

Astral Seyahate inanırım. Kolay gelsin tecrübelerini paylaşırsan arada sevinirim

paylaşmayı düşünmüyorum.genellemeye aldığımda forumdaki çoğu üyenin yazılan,paylaşılan yazılara karşı saygısız olduğunu gördüm.

Takma kafana dostum. İnsanlar inanmak istemedikleri konular hakkında hep suçlayıcı bir gözle bakarlar.

siz inanmıyorsunuz ama benim de başıma geldi bu. giresunda yaşıyor olduğum halde ağrıdan kız düşürmüştüm. kızın yanına gidip gelme olayı çok pahalıya geldiği için kendimi riske atıp astral seyahati deneyemeye karar verdim. her gece sevgilimin yanına gidip saçlarını okşayarak uyumasını izleyecektim. bu hayaller eşliğinde uzandım, gözlerimi kapadım, hiçbir şey olmuyordu. inancımı kaybetmeye başladığım anda ruhumun bedenimden ayrıldığını hissettim ve evden dışarı çıkıp ağrıya doğru yol almaya başladım. ilk olduğu için heycanlıydım ve çok hızlı süzülüyordum. gümüşhaneden erzuruma,erzurumdan muşa süzüldüm. kars istikametinde süzülüyordum ki annem tarafından kalk yerinde yat da seyahat et diye uyandırıldım. ondan sonra bi daha da seyahat edemedim, kızla da ayrıldık zaten.

siz inanmıyorsunuz ama benim de başıma geldi bu. giresunda yaşıyor olduğum halde ağrıdan kız düşürmüştüm. kızın yanına gidip gelme olayı çok pahalıya geldiği için kendimi riske atıp astral seyahati deneyemeye karar verdim. her gece sevgilimin yanına gidip saçlarını okşayarak uyumasını izleyecektim. bu hayaller eşliğinde uzandım, gözlerimi kapadım, hiçbir şey olmuyordu. inancımı kaybetmeye başladığım anda ruhumun bedenimden ayrıldığını hissettim ve evden dışarı çıkıp ağrıya doğru yol almaya başladım. ilk olduğu için heycanlıydım ve çok hızlı süzülüyordum. gümüşhaneden erzuruma,erzurumdan muşa süzüldüm. kars istikametinde süzülüyordum ki annem tarafından kalk yerinde yat da seyahat et diye uyandırıldım. ondan sonra bi daha da seyahat edemedim, kızla da ayrıldık zaten.

ne diyeyimki ben size.Kendisine saygısı olmayanın çevresinede saygısı olmaz.İyiki karakterim aşağılık değil de bir saygı çerçevesinde konuşmaya çalışıyorum elimden geldiğince.Siz nasıl tepki verirdiniz acaba inanarak güvenerek saygı duyarak paylaştığınız yazı ile dalga geçilmesine.Tanrı sizi doğru yola yöneltsin.

Tayy-ı Mekân: Kelime olarak; mekânı ve kayıtlarını ortadan kaldırmak anlamına geliyor. Istılah olarak ise; velayet makamına ulaşmış bir şahsın bir anda ve bir zamanda muhtelif yerlerde görünmesine denir. Somuncu Baba hazretlerinin, Bursa Ulu camiinin yedi ayrı kapıdan aynı an ve zamanda çıkması buna örnek olarak verilebilir. Tasavvuf kaynaklarında bunun çok örnekleri vardır.

Bast-ı Zaman: Kelime olarak; zamanı ve kayıtlarını ortadan kaldırmak ve zamanı genişletmek anlamlarına geliyor. Istılahta ise; çok uzun bir zamanı pek kısa olarak görmek ve yaşamak demektir.

Meselâ: Kur'an-ı Kerim'de beyan edilen "Ashab-ı Kehf" mağarada 309 sene kaldıkları halde, kendileri yarım gün veya bir gün kadar kaldıklarını söylemişlerdir. Bunun dışında bazı evliyalar bir dakika içinde Kur’an-ı Kerim’i hatmetmişler. Bir günde yapılacak işi bir saatte yapan veliler olmuştur. Miraç mucizesi bu hususta verilecek en büyük ve güzel bir örnektir. Peygamber Efendimiz (asv) birkaç dakikada Miraç hadisesini yaşayıp gelmiştir. Sıradan insanlar bu hali rüya yolu ile yaşıyorlar. Bir iki dakikalık rüyada birkaç günlük hadiselerin görünmesi buna kati bir delildir.

ne diyeyimki ben size.Kendisine saygısı olmayanın çevresinede saygısı olmaz.İyiki karakterim aşağılık değil de bir saygı çerçevesinde konuşmaya çalışıyorum elimden geldiğince.Siz nasıl tepki verirdiniz acaba inanarak güvenerek saygı duyarak paylaştığınız yazı ile dalga geçilmesine.Tanrı sizi doğru yola yöneltsin.

ciddiye alamayacak kadar fazla uçtum ben kardeş, kusuruma bakma. : (((

eleştirilere açık değilsen özel hayatını paylaşmanında lüzmu yok paylaştığın şeye inanmak zorundada değil kimse dostum bende denedim zamanında yapamadım olmadı bazı şeyleri yaparken bazı şeyleri göze almalısın bide şu açıdan düşün hit oldun (: zaten yapmaya çalıştın şeyi herkez yapsa düşünsene (iyimiş bende yapıom) diğip bişi yazmadını boşuna açmış olurdun bide o yönden düşün çocuklarına anlatıcan bir anı yahut bir anektod var ve internet aleminde sadece senin yazmanla kimse inanıcak die bişi yok video ile kanıtlasan bile belkide montaj dicez :D burası net alemi arkadaşım bişiler paylaşıosan bazı dezavantajlarıda göz önünde bulundur bi düşün ya herkez seferber olmuş konuna yorum eklio UÇAMASAN BİLE BUNU BAŞARABİLİOSUN en azından

area 51 e git orayi gez bana ozelden anlat nasil bir yer oldugunu ozman sana inanirim

eleştirilere açık değilsen özel hayatını paylaşmanında lüzmu yok paylaştığın şeye inanmak zorundada değil kimse dostum bende denedim zamanında yapamadım olmadı bazı şeyleri yaparken bazı şeyleri göze almalısın bide şu açıdan düşün hit oldun (: zaten yapmaya çalıştın şeyi herkez yapsa düşünsene (iyimiş bende yapıom) diğip bişi yazmadını boşuna açmış olurdun bide o yönden düşün çocuklarına anlatıcan bir anı yahut bir anektod var ve internet aleminde sadece senin yazmanla kimse inanıcak die bişi yok video ile kanıtlasan bile belkide montaj dicez :D burası net alemi arkadaşım bişiler paylaşıosan bazı dezavantajlarıda göz önünde bulundur bi düşün ya herkez seferber olmuş konuna yorum eklio UÇAMASAN BİLE BUNU BAŞARABİLİOSUN en azından

Bana emek hırsızı dediniz bayım sonrada eleştirilere açık ol diyorsunuz.Bana alıntı paylaşımlar yapma dediniz.Ben bu konuda çok hassasım.Karakterim ve kişiliğim bu hakarete kayıtsız kalamazdı.Bana başka kişilerin deneyimlerini paylaşmışım gibi davrandınız.Ben hırsız,yalancı ve sahtekar değilim ucunda ölümde olsa bu pis ve ahlaksızca şeyleri yapmam asla.Bana emek hırsızı dediniz.Bana.

Ben de geçen Amısterdam'a astral seyahat edeyim dedim ve tam Bulgaristan'nın Sofya kenti üzerinden uçuyorken yerdekiler farketti beni. Biri dedi bu bir kuş! Diğeri dedi hayır! Bu bir uçak! O biri dedi hayır! O bir astral seyahatçi, o bir uçan ayyaş... Derken, o bir köyün üstünden süzülürken(köyün adını unuttum) çiftçinin teki çıkardı pompalıyı tak tak tak... Canımı zor kurtardım.

Bak simdi daha iyisin dimi birak astral seyahati falan :D bide sana sarki oneriyim ben

Geri