Asr.

• Kullanıcı Asr.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3732 gün önce görüldü
531843_10200924097012611_1114964064_n.jpg

Bildiğin gibi değilim , güldüğüm gibi hiç değilim ...

Hayata küstüğüm felan yok. Sadece muhattap olmuyorum!
-

Ve beη ;

ßir şeyLeri özLediğiмi hissetмiyor oLмak isterdiм...

"Okyanusta ölmez de insan, gider bir kaşık 'sevda' da boğulur.

Cemal Süreya

Yalnız kalmak istemezsen eğer sen
Hiç yalnız değilmişsin meğer sen
Lakin kendine değer vermezsen
...
NeyzeN

"Her şeyden çok seviyorum" diyordun.
Bir şeyden daha az sevdin ki şimdi oradasın.
Bu kalsın aklında. &

Bu gün de Sevmedin Beni ,
Yarına ALLAH Kerim . . !

Kıskan ya. Biriyle konuştuğumu görünce trip at bana. Bi benimle konuş de. Gecenin bir yarısında uyandır, sesini özledim de. Hep senin sesinle uyuyup senin sesinle uyanayım. Olmuyor başka türlü, rahat uyuyamıyorum de. Benden 1 saat haber alamadığında ortalığı ayağa kaldır. Yap yani. Sahiplen. Kıskan. Sev. En çokta özle. Yüzünü görmek istiyorum de. Görüşelim olmuyor sensiz de. Haberim olmadığında kapıma kadar gel, çık dışarıya de. Tek başıma evin önüne bile çıkarma beni. Hep benden bekleme, biraz da sen özle. İhtiyacım var sahiplenilmeye. Tek taraflı olunca olmuyor, hep bir şeyler eksik oluyor.

“Biraz müzik gibi olabilir misin beyfendi tekrar tekrar dinleyebileceğim…”

“İçimizde olanın ancak küçük bir kısmını yaşayabiliyorsak - geri kalanına ne oluyor?”

“İyi kötü günler geçirdik.
Çoğunca da iyi günler.
Öperim o günleri.”

Kalbimizden geçenin kıyısında oturup,
Sabırla bekleyeceğiz.

yalnızlığa alışmış birinin sevmesi zordur. nedeni basit! sevgiye yabancılaşmıştır. nereden mi biliyorum? öğrendim işte. yeniden sevgiyi öğretebilecek, o cesareti verecek birini bulursa bu yalnız kişi işte o zaman biriken, bastırılan ne varsa hazine misali saçılıverir o kişinin üstüne. yürek işi birazda.. istemek gerek bunu da görmek.. (söylemek istedim, aldırma sen bana.)

“Benim yaşımda aşk, kimin kollarında öleceğine karar vermektir. Aslında her yaşta öyledir.”

Geri