Nyctophilia
Platin Üye
Hayır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Özetle diyorum ki: Aşk acısının bir sonu var ve o acı bitmeden hiçbir adım atmamak gerekiyor çünkü bu aşamada yapılan seçimler mantıklı olmayacaktır.Ya ne diyosunuz lefty hanımefendiciğim :d
İkinizin kolay kolay aşk acısı çekeceğine ben de ihtimal vermiyorum.leftyciğim juju ve beni 3 ay hormon kampına alsa, dünyada kendi hormonlarımızdan başka hiçbir şeyi önemsemememiz gerektiğini idrak ederek katılım ve başarı sertifikamızı alsak ne güzel olur… ayrıca aşk acısına kesinlikle başka kadınlar iyi geliyor. kız arkadaşlarım sayesinde hep dimdik ayakta atlattım….
(çok acı çekmemiş olmam da etkili olabilir)
ee yaş 40-a dayandı normaldir jüjüAy ben hic asik olamiyorum ya.. yani bana o kart yuklenmemis bence. Dogustan o ozellige sahip degilim. Hic oldum bittim olmuyorum. Maksimum 1 ay uhuhu. Lefty hanim benim o hormonlar uremiyor sanirim…
Iyi de ben 30 yasinda dogmadim ki. 20 yasindayken de olamiyordum:dee yaş 40-a dayandı normaldir jüjü
sen 30 san ben 15 im .dIyi de ben 30 yasinda dogmadim ki. 20 yasindayken de olamiyordum:d