Aşk acısına başka bir kadın iyi gelir mi?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Hayır gelmez. Geldiğini zannetse de kendisini kandırıyordur. Yok eğer gerçekten unuttuysa da o kişinin yaşadığı şey aşk acısı değildir.

başka bir kadın ikinci kadın mı
değilse ikinci üçüncü mü oluyor
insan merak ediyor
kaç tane kadın olduğunu

Aşık olup da kavuşamadığı zaman öldürmeye çalışan insanları görüyorsunuz, ya kendini öldürüyor ya da karşı tarafı... Bu çılgınlığı yaratan kontrolsüzce artan hormonlardır oysaki insan sevdiği insana zarar veremez. Aradaki farkı buradan bile anlamak mümkündür.

Olsun, kısa vadede aşk da deneyimlenmesi ve yaşanması gereken bir duygu : )
Ona bir sözüm yok ancak aşk uğruna kendini heba eden ve dengeyi kuramayanlar açısından söylüyorum. Ölüp bittiğiniz ya da uğruna acı çektiğiniz o insan, bir süre sonra hormonlar normale dönünce eskisi kadar cazip gelmeyecektir.

Karşılıklı aşk ise iki tarafın da mutlu olduğu bir süreçtir.

Ay ben hic asik olamiyorum ya.. yani bana o kart yuklenmemis bence. Dogustan o ozellige sahip degilim. Hic oldum bittim olmuyorum. Maksimum 1 ay uhuhu. Lefty hanim benim o hormonlar uremiyor sanirim…
Doğru kişiye henüz denk gelmemiş olabilirsin @juju cuğum çünkü aranızda çekim oluşan birine rastlarsan hormonları kimse kontrol edemez. Biyolojik çekim oluştuğu andan itibaren mantık devreden çıkıyor. En kısa sürede karşına çıkmasını dilerim.:)

Limonlu milk shake alın tavsiye ederim .

aşkınız ayrı dert
acınız ayrı dert
şo tarafa gidin
ne yaparsanız yapın

leftyciğim juju ve beni 3 ay hormon kampına alsa, dünyada kendi hormonlarımızdan başka hiçbir şeyi önemsemememiz gerektiğini idrak ederek katılım ve başarı sertifikamızı alsak ne güzel olur… ayrıca aşk acısına kesinlikle başka kadınlar iyi geliyor. kız arkadaşlarım sayesinde hep dimdik ayakta atlattım….
(çok acı çekmemiş olmam da etkili olabilir)

Geri