Canis Major
Altın Üye
gelir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İstem dışı ayrılık ya da kavuşamama durumunda oluşan depresif / mutsuz ruh hali ve sebebi de Serotonin hormonun normal seviyenin çok altına düşmesidir.çok afedersiniz ama aşk acısı ney
İşte bilimsel tarifi yaptın diye güldüm :dd@aegishjalmur neden güldün? Bilimsel tarifi bu şekilde.![]()
Aşka çok fazla anlam yükleniyor oysaki hormonların seviyesi ile alakalı bir duygu olup sevgi kadar sağlam temellere dayanmaz. Ne kadar yoğun olursa olsun gelip geçicidir.İşte bilimsel tarifi yaptın diye güldüm :dd
Olsun, kısa vadede aşk da deneyimlenmesi ve yaşanması gereken bir duygu : )Aşka çok fazla anlam yükleniyor oysaki hormonların seviyesi ile alakalı bir duygu olup sevgi kadar sağlam temellere dayanmaz. Ne kadar yoğun olursa olsun gelip geçicidir.
Ona bir sözüm yok ancak aşk uğruna kendini heba eden ve dengeyi kuramayanlar açısından söylüyorum. Ölüp bittiğiniz ya da uğruna acı çektiğiniz o insan, bir süre sonra hormonlar normale dönünce eskisi kadar cazip gelmeyecektir.Olsun, kısa vadede aşk da deneyimlenmesi ve yaşanması gereken bir duygu : )
Doğru kişiye henüz denk gelmemiş olabilirsin @juju cuğum çünkü aranızda çekim oluşan birine rastlarsan hormonları kimse kontrol edemez. Biyolojik çekim oluştuğu andan itibaren mantık devreden çıkıyor. En kısa sürede karşına çıkmasını dilerim.Ay ben hic asik olamiyorum ya.. yani bana o kart yuklenmemis bence. Dogustan o ozellige sahip degilim. Hic oldum bittim olmuyorum. Maksimum 1 ay uhuhu. Lefty hanim benim o hormonlar uremiyor sanirim…
Ya ne diyosunuz lefty hanımefendiciğim :dİstem dışı ayrılık ya da kavuşamama durumunda oluşan depresif / mutsuz ruh hali ve sebebi de Serotonin hormonun normal seviyenin çok altına düşmesidir.