Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
korktum...Bende ara kavramı yok Arifçiğim sklsk
Ya benimdir ya değildir, ya severim ya görmem, ya çok uyurum ya hiç uyumam.
orta yok bende hep uçlardayım… skljs
Forumun belli başlı noktalarına yer etmiş Melodram nefreti…aşırı ilgi ve sevgi, aşırı ilgi ve sevgi göstermesini beklediğiniz kişiden gelince dünyanın en güzel şeyi... öyle yumoşla yıkanmış gibi oluyorum...
artık hödüklere, höt hötlere, yok ben duygumu gösteremiyorum hüüğ diyen erkeklere son. göstereceksiniz, göstermiyorsanız gidin annenizle kısır yiyin. sinirleniyorum.
hep mi böyle, yoksa arada ufak çaplı mı böyle şeyler yapıyor?Forumun belli başlı noktalarına yer etmiş Melodram nefreti…
Beyaz bir güvercin gibidir Melodram, görünüşü, süzülüşü güzeldir de her kuş gibi o da arada bir böyle sıçar…hep mi böyle, yoksa arada ufak çaplı mı böyle şeyler yapıyor?
Anlaşıldı…Beyaz bir güvercin gibidir Melodram, görünüşü, süzülüşü güzeldir de her kuş gibi o da arada bir böyle sıçar…
Beyaz bir güvercin gibidir Melodram, görünüşü, süzülüşü güzeldir de her kuş gibi o da arada bir böyle sıçar…
d*han bey… haksız bir yorum değil benimkisi, korkmayın…Anlaşıldı…
Uğurlu Varoluş…denk düşürürsen sıçtığım ana
ömür boyu uğurumla dolanırsın
korkma…
M*lodram hanım… bana göre bu tür yorum atan kadınlar genelde haksız oluyor… YANLIŞ ANLAMAYIN GENEL BİR TAVIR ÜSTÜNÜZE ALINMAYIN… beni de üzmeyin.denk düşürürsen sıçtığım ana
ömür boyu uğurumla dolanırsın
korkma…
d*han bey… haksız bir yorum değil benimkisi, korkmayın…
d*han bey aşırı ilgiyi ve sevgiyi, aşırı ilgi ve sevgi görmek istediğimiz adam gösterince hoşumuza gidiyor demişiz NESİ HAKSIZ… ha kısır sevmiyorsanız bilemem… hemen burcunu yazar mısın acil, ona göre devam edicem :/M*lodram hanım… bana göre bu tür yorum atan kadınlar genelde haksız oluyor… YANLIŞ ANLAMAYIN GENEL BİR TAVIR ÜSTÜNÜZE ALINMAYIN… beni de üzmeyin.
m*lodram hanım… sevince çok ilgili biriyimdir, ama üzülen hep ben oldum…………d*han bey aşırı ilgiyi ve sevgiyi, aşırı ilgi ve sevgi görmek istediğimiz adam gösterince hoşumuza gidiyor demişiz NESİ HAKSIZ… ha kısır sevmiyorsanız bilemem… hemen burcunu yazar mısın acil, ona göre devam edicem :/
Wpden bi selam yazayım sana o zamand*han bey aşırı ilgiyi ve sevgiyi, aşırı ilgi ve sevgi görmek istediğimiz adam gösterince hoşumuza gidiyor demişiz NESİ HAKSIZ… ha kısır sevmiyorsanız bilemem… hemen burcunu yazar mısın acil, ona göre devam edicem :/
çok iyi başlamış postun ama yay burcunu görünce usain bolt beni hayranlıkla izler oldu d*han bey… maalesef yay burcu erkeğine en fazla hayırlı cumalar derim. cuma’yı bekleyin… KISIR HARİKA Bİ ŞEY, üzülürseniz yiyin.m*lodram hanım… sevince çok ilgili biriyimdir, ama üzülen hep ben oldum…………
KISIRA BAYILIRIM SHSHSHSHSHDJSFJ
Mantı falan da olsa tadından yenmez neyse konunun bunla alakası yok……..
yay burcuyum????!
bu yay burçları size tam olarak ne etti?çok iyi başlamış postun ama yay burcunu görünce usain bolt beni hayranlıkla izler oldu d*han bey… maalesef yay burcu erkeğine en fazla hayırlı cumalar derim. cuma’yı bekleyin… KISIR HARİKA Bİ ŞEY, üzülürseniz yiyin.
çok normal anlaşamamanız… lütfen daha fazla konuşmayalım bunu, 80 milyonun önünde yay burcu erkeğiyle alıntılaşıyor dedirtmek istemem kendimebu yay burçları size tam olarak ne etti?
herkes yay burcu erkeklerinden illallah ediyor…
ben de boğa, koç, ikizler, AKREP ( düşman başına vermesin) başak, terazi, kova, yengeç, aslan, balık ve oğlak falan hiç anlaşamam onlarla..