Aşırı ilgi ve sevgiden sıkılır mısınız ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sıkılırım. Her şeyin aşırısı zararlı zaten.

• Beğen
Tepkiler: ne
Evliliklerin çoğu ilgisizlikten şikayet edilip bitiyor, onun dışında aşırı ilgi flörtüzzz günlerinin ilk zamanları, evliliğin ilk zamanları oluyor. Onun dışında normale dönüyor her şey, monotonluk başlıyor ve sıradanlaştı diyoruz.
Zaten olması gereken düzen de bu, hiçbir şey başlangıç noktasında ki gibi kalmaz, arada küçük heyecanlar ilişkiyi diri tutar.

İlgiyi severim çünkü terazilique... Tabi sevdiğim biriyse bu.
Sürekli baksın... Sürekli bakmasa da arada böyle hızlıca dönüp baksın içim erisin... Hediye değil ilgi kistasim, konuşurken bile ara ara parmağının ucuyla elime dokunsa da olur teması kesmesin....
Hic de bıkmam....

Asla sıkılmam, tşk.
images

İlgiyi severim çünkü terazilique... Tabi sevdiğim biriyse bu.
Sürekli baksın... Sürekli bakmasa da arada böyle hızlıca dönüp baksın içim erisin... Hediye değil ilgi kistasim, konuşurken bile ara ara parmağının ucuyla elime dokunsa da olur teması kesmesin....
Hic de bıkmam....
Parmağımla dokunmam o ele… o el benim bir uzvum olurdu… ama ben en çok kalbine dokunup orada cumhuriyetimi ilan etmek isterdim…

Samimiyet barındırmayan ve göz boyama amaçlı her şeyden sıkılırım. Özü ve sözü dengeli insanları severim.

ben ilgileri çok iplemedigimden.
dikkat etmem ancak benim ilgi gostermem lazim

• Beğen
Tepkiler: ne
Bana en çok ilgi ve sevgi gösteren canlı köpeğim. Yoruyor bazen ama beni yumuşacık da yapıyor. Bu yüzden sıkılmam diyorum.

Aman çokda aşırı olmasın sonra takıntıya dönüşüyor xd

Parmağımla dokunmam o ele… o el benim bir uzvum olurdu… ama ben en çok kalbine dokunup orada cumhuriyetimi ilan etmek isterdim…
Ay sen bana aşıksın..... Hdjsjs
Ben de sana zaten.... Kız senin sözlük konun nerede ya geçenlerde bakmıştım bulamadım sana sormayı da unuttum...

Ay sen bana aşıksın..... Hdjsjs
Ben de sana zaten.... Kız senin sözlük konun nerede ya geçenlerde bakmıştım bulamadım sana sormayı da unuttum...
Sildirdimm canım. Kalbime yaz yazacaklarını. <3

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Geri