Aşırı ilgi ve sevgiden sıkılır mısınız ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
aşırı ilgi ve sevgi, aşırı ilgi ve sevgi göstermesini beklediğiniz kişiden gelince dünyanın en güzel şeyi... öyle yumoşla yıkanmış gibi oluyorum...
artık hödüklere, höt hötlere, yok ben duygumu gösteremiyorum hüüğ diyen erkeklere son. göstereceksiniz, göstermiyorsanız gidin annenizle kısır yiyin. sinirleniyorum.
Forumun belli başlı noktalarına yer etmiş Melodram nefreti…

Hoslanmadigim ya da boyle cok ayilip bayilmadigim biriyse evet ilgi bogar beni. O vakit kus uctu beybiiii sklklj

denk düşürürsen sıçtığım ana
ömür boyu uğurumla dolanırsın
korkma…

d*han bey… haksız bir yorum değil benimkisi, korkmayın…
M*lodram hanım… bana göre bu tür yorum atan kadınlar genelde haksız oluyor… YANLIŞ ANLAMAYIN GENEL BİR TAVIR ÜSTÜNÜZE ALINMAYIN… beni de üzmeyin.

M*lodram hanım… bana göre bu tür yorum atan kadınlar genelde haksız oluyor… YANLIŞ ANLAMAYIN GENEL BİR TAVIR ÜSTÜNÜZE ALINMAYIN… beni de üzmeyin.
d*han bey aşırı ilgiyi ve sevgiyi, aşırı ilgi ve sevgi görmek istediğimiz adam gösterince hoşumuza gidiyor demişiz NESİ HAKSIZ… ha kısır sevmiyorsanız bilemem… hemen burcunu yazar mısın acil, ona göre devam edicem :/

d*han bey aşırı ilgiyi ve sevgiyi, aşırı ilgi ve sevgi görmek istediğimiz adam gösterince hoşumuza gidiyor demişiz NESİ HAKSIZ… ha kısır sevmiyorsanız bilemem… hemen burcunu yazar mısın acil, ona göre devam edicem :/
m*lodram hanım… sevince çok ilgili biriyimdir, ama üzülen hep ben oldum…………
KISIRA BAYILIRIM SHSHSHSHSHDJSFJ
Mantı falan da olsa tadından yenmez neyse konunun bunla alakası yok……..
yay burcuyum????!

m*lodram hanım… sevince çok ilgili biriyimdir, ama üzülen hep ben oldum…………
KISIRA BAYILIRIM SHSHSHSHSHDJSFJ
Mantı falan da olsa tadından yenmez neyse konunun bunla alakası yok……..
yay burcuyum????!
çok iyi başlamış postun ama yay burcunu görünce usain bolt beni hayranlıkla izler oldu d*han bey… maalesef yay burcu erkeğine en fazla hayırlı cumalar derim. cuma’yı bekleyin… KISIR HARİKA Bİ ŞEY, üzülürseniz yiyin.

çok iyi başlamış postun ama yay burcunu görünce usain bolt beni hayranlıkla izler oldu d*han bey… maalesef yay burcu erkeğine en fazla hayırlı cumalar derim. cuma’yı bekleyin… KISIR HARİKA Bİ ŞEY, üzülürseniz yiyin.
bu yay burçları size tam olarak ne etti?
herkes yay burcu erkeklerinden illallah ediyor…
ben de boğa, koç, ikizler, AKREP ( düşman başına vermesin) başak, terazi, kova, yengeç, aslan, balık ve oğlak falan hiç anlaşamam onlarla..

bu yay burçları size tam olarak ne etti?
herkes yay burcu erkeklerinden illallah ediyor…
ben de boğa, koç, ikizler, AKREP ( düşman başına vermesin) başak, terazi, kova, yengeç, aslan, balık ve oğlak falan hiç anlaşamam onlarla..
çok normal anlaşamamanız… lütfen daha fazla konuşmayalım bunu, 80 milyonun önünde yay burcu erkeğiyle alıntılaşıyor dedirtmek istemem kendime :(
sevgiler d*han bey… (küs değiliz)

Geri